Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Хамид: Има координирана атака по линия на енергетиката в самото управляващо мнозинство

Политика

Хамид: Има координирана атака по линия на енергетиката в самото управляващо мнозинство

Хамид: Има координирана атака по линия на енергетиката в самото управляващо мнозинство - Tribune.bg
Снимка:

„Според мен има координирана атака по линия на енергетиката вътре помежду им в самото управляващо мнозинство“. Това заяви пред БНР Хамид Хамид от ДПС.

„Може би това е оправданието им, че има някаква атака срещу тях заради безобразията, които вършат самите управляващи в тази тежка за страната и за света ситуация с енергоизточниците. На всяка тяхна крачка виждаме фал след фал и не е проблем решението да „заключите“ вратата на „Газпром“, предупреди той.

Заместник-председателят на парламентарната група на ДПС коментира и темата за „златните паспорти“.

„Нямам представа как сигналът за „златните паспорти“ се оказа в нашата пощенска кутия. Често получаваме най-различни сигнали в пощенските кутии. Получавал съм десетки през годините – някои наистина странни, други – придружени с документация и достоверност. Аз като всеки български гражданин, който има задължение да предаде необходимите документи и сигнали на съответните власти, изпълних своя ангажимент. Използва се тази „къса писта“ за придобиване на българско гражданство с цел по-бърз достъп до българския паспорт с оглед членството ни в Европейския съюз. По този начин лица с помощта на посредници и на властимащи придобиват така желания документ, който им дава безпрепятствено влизане на територията на целия съюз и именно заради това повече от 5-6 години европейските ни партньори упорито насочват вниманието ни да вземем мерки в тази посока“, обясни Хамид.


Последвайте ни в Google News

 

Етикети енергетика, ДПС
Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети