Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Харалан Александров: Борисов дължи на своята партия точно такъв кабинет

Политика

Харалан Александров: Борисов дължи на своята партия точно такъв кабинет

Харалан Александров: Борисов дължи на своята партия точно такъв кабинет - Tribune.bg
Снимка:

Новия проектокабинет и политическата обстановка в страната коментираха социалният антрополог Харалан Александров и Бойко Станкушев от Антикорупционен фонд по NOVA NEWS.

Половината от членовете на предложения кабинет вече са били министри, освен това са депутати с голям опит и се представиха добре на изборите. Това е послание към другите участници в политическата битка, но и силно такова към партията, която мина през тежки времена, но отново е първата политическа сила", каза Александров. "В този смисъл Борисов дължи на своята партия точно такъв кабинет“, допълни той.

„Ние не сме в условия на демокрация, а на постоянен конфликт, в ситуация на „Игра на тронове“, в която всеки е срещу всеки“, каза експертът. Той посочи, че при новите политически проекти се забелязва, че започват да се разпадат твърде бързо.

Александров каза, че вероятно другите партии няма да подкрепят предложения кабинет.

Станкушев заяви, че Борисов е посочил много популярни и разпознаваеми лица. Това е правилен ход, допълни журналистът. По негови думи лидерът на ГЕРБ си осигурява и вътрешна сигурност с конкретните личности, предложени за министри.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Има ли поле за сформиране на правителство?
Покажи резултати Скрий резултати