Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Харалан Александров: ГЕРБ са лепилото, което сплотява партиите на протеста

Политика

Харалан Александров: ГЕРБ са лепилото, което сплотява партиите на протеста

Харалан Александров: ГЕРБ са лепилото, което сплотява партиите на протеста - Tribune.bg
Снимка:

„Слави Трифонов може да направи услуга на президента и да върне мандата, но аз не мисля, че това ще се случи“. Това каза по Нова телевизия социалният антрополог Харалан Александров. По думите му Трифонов има всички избори и затова е неговото мълчание “трябва да проявим разбираме. Той досега е бил цар в своето шоу, но сега е много по-трудна и уязвима позиция“, допълни експертът.

Според Александров, Бойко Борисов е в по-силна позиция от вчера, тъй като в момента е лидер е на „една голяма опозиционна група. Ако обаче Борисов изчезне е много вероятно тези хора да се скарат още на следващия ден. Можем да разчитаме на Борисов и ГЕРБ, че ще продължат систематично да дразнят протестните движения и по този начин ще ги сплотяват. Те са тяхното лепило, циментът, който ги крепи и сплотява“, каза Александров.

„Страстта ще е в залата, там ще са закачките, свалките тъй като този парламент е силно еротизиран. Това е много добре за обществото“, каза антропологът.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (8)

Фончо Не му е лесно на този... преди слугуваше на дудука Бареков, сега на мутрата Борисов... скоро, като Боко отиде в затвора за престъпленията, които извърши през своя режим, този ще е първи, който ще си търси нов господар.
15.04.2021 13:04 / Отговор
Айде стига с вашите завери и конспирации, бе, другарю комундарю! ...
15.04.2021 13:07
Фончо Тролове на ГЕРБ - фактите не са конспирации. Много бързо забравихте как Харалачно пропагандираше, че Бареков е промяната. Този си е проститутка на всяка власт, няма принципи, мнението му се изгражда спрямо това, което господарите му кажат да говори. Затова ежедневно е в медиите да манипулира, ежедневно доказва слугинажа си, а не обективна оценка.
15.04.2021 13:15
Ганка Момче, в една демократична държава в затвора се ходи за криминални престъпления, а ББ няма такива и не биха могли дори да ги скалъпят, поради липса на такива престъпления.
На другото му се казва мутренска репресивна държава.
15.04.2021 14:02
ми той Фончо се води мутренско-репресивен болшевишки трол известен като ГЕРБСП и с други тролски превъплащения. С просто като фасул население манипулацията дори от прости като фасул тролове е фасулски лесна.
15.04.2021 14:47
Бравус Фончо :)) Мачкай мутрите! Аз отивам за въже, на Цариградско тия стълбове... ще има да ги помнят до девето коляно ДС роднините им милиционери. А шутът от статията е забавен както обикновено, но скоро ще смени репертоара, хахах

Тежко е да си ковра на повикване при буда.
15.04.2021 13:54 / Отговор
силно еротизиран старая се да вникна в дълбокия смисъл на понятието - или е Харалан е казал "ерозиран " иначе не ми се мисли какво би настъпило в парламент със силно "еротизирани " / обхванати от еротични помисли и видения / депутати !
15.04.2021 14:22 / Отговор
Б Червените кхмери във възход. Народе назначихме този път червените кхмери да ни управляват.Тежко ни на всички.Червените кхмери и техните утайки ще ни разкажат играта ако не се осъзнаем навреме,дано да е скоро.Иначе майка ни жална.
15.04.2021 16:07 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети