Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Харизанов: Бисер Петков е страхотен експерт, но слаб като комуникатор и политическа фигура

Политика

Харизанов: Бисер Петков е страхотен експерт, но слаб като комуникатор и политическа фигура

Харизанов: Бисер Петков е страхотен експерт, но слаб като комуникатор и политическа фигура - Tribune.bg
Снимка:

Деница Сачева е човек, който вдъхва доверие, обясни анализаторът

“Не виждам нищо изненадващо в това. Тук има поредица от скандали, при които политическото ръководство на министерството, в лицето на министъра, не съумява да изговори и изкоментира пореден казус с обществото и да тушира общественото недоволство”, Това заяви Георги Харизанов от Института за дясна политика пред NOVA относно оставката на социалния министър Бисер Петков.

„Кризите бяха много. Спомняте си истерията в Сливен, където хората тръгнаха да си прибират децата от училище, защото някой щял да им ги взима. Допускането в обществото да циркулират такива „идиотщини” е вина основно на политическото лице, което ръководи този сектор, а това е Бисер Петков. Това е емблематичен пример за това, че министрите са политически лица, които не трябва да са такива експерти. Тук сме в другата крайност – Бисер Петков е страхотен експерт, който уникално добре познава материята си, но изключително слаб като политическа фигура и комуникатор”, смята той.

„Госпожа Сачева е изключително подходяща да разговаря с притеснени родители и хора, които не разбират материята и са склонни да се всяват ирационални страхове да се всява в тях. Заради професионалния ѝ опит и заради личните ѝ характеристики и начина, по който е конструиран личния ѝ живот, тя е човек, който вдъхва доверие”, допълни Харизанов.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети