Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Харизанов: БСП извън парламента - печелим и без това депутатите ѝ не правят нищо

Политика

Харизанов: БСП извън парламента - печелим и без това депутатите ѝ не правят нищо

Харизанов: БСП извън парламента - печелим и без това депутатите ѝ не правят нищо - Tribune.bg
Снимка:

БСП и ДПС непрекъснато се подкрепят на избори

„От поведението на БСП печелим всички. Това, че в българския парламент няма социалисти е една чудесна новина, тъй като социалистите са донесли най-много беди по света. Без социалистите има кворум и се вижда, че останалите депутати работят в доста по-спокойна атмосфера. Самата Корнелия Нинова в интервю призна, че и да седят в парламента, не могат да направят нищо." Това каза политическият анализатор Георги Харизанов пред NOVA телевизия.

Той коментира решението на БСП да не влиза в парламента. Днес стана ясно, че депутатите от левицата ще продължат да получават възнаграждения, съгласно Правилника за реда и организацията на Народното събрание. Това се разбра, след като Корнелия Нинова заяви: „Решението на ПГ на „БСП за България“ да не взимаме никакви пари, командировъчни и всичко останало взехме в сряда“. Цвета Караянчева обяви, че на 18 и 19 февруари 16 депутати на БСП са взели пътни, а 19 са взели дневни.

„БСП и ДПС непрекъснато се подкрепят на избори. Президетските избори бяха съвсем скоро и ДПС е партията, подкрепила кандидата на БСП – Румен Радев. Теориите за коалиции между ДПС и ГЕРБ са несъстоятелни. В момента именно Корнелия Нинова пак прави толкова важна партията на Мустафа Карадайъ. ГЕРБ не е правила промени заради социалистите, защото от както я няма в парламента, всички забравихме за исканията им“, каза още Харизанов.

„Президентът се опитва да делигитимира изборите, настоявайки за това, че ако няма машинно гласуване, нещо в тях няма да е наред и това, че госпожа Нинова, преди машинното гласуване в аванс си търси оправдание за очертаващата се поредна загуба, си е тяхно нормално политическо поведение”, коментира още той.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати