Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Харизанов: Нивото на ГЕРБ е несъпоставимо с това на „републиканците“ на Цветанов

Политика

Харизанов: Нивото на ГЕРБ е несъпоставимо с това на „републиканците“ на Цветанов

Харизанов: Нивото на ГЕРБ е несъпоставимо с това на републиканците на Цветанов - Tribune.bg
Снимка:

Радев ще продължи докрай линията на тотална конфронтация, смята анализаторът

„Дали има ГЕРБ без Борисов, със сигурност ще има ГЕРБ без Борисов някой ден, когато Борисов престане да се занимава с политика и нивото със сигурност няма да е сравнимо с това, което имаме като републиканци (бел.ред. партия на Цветан Цветанов – "Републиканци за България"), въпреки че няма база за сравнение между нивото в ГЕРБ и в Републиканците.“ Това заяви пред БНР анализаторът Георги Харизанов.

„Има ли ГЕРБ без Борисов е въпрос, който следващите години няма да намери отговор, защото това, което премиерът даде като заявка, е че няма да е министър-председател и ще се занимава с партията, той и до ден днешен се занимава с партията и няма промяна в това отношение“, каза той.

Харизанов коментира и протестите. „Това че Борисов не желае да се конфронтира с протестиращите , е ясно на всички, това, че ако излезе да говори с тях, ще има конфронтация на всяка цена – също е ясно на всички, в крайна сметка пълно право е на министър-председателя и на неговия екип е да избират форма на публичност, която да не води до пряка конфронтация с някаква група граждани“, смята анализаторът.

„Решенията на министър-председателя са в голяма степен политически, така е по-целия свят. А патентът да се обикаля между хората, със сигурност не е на Борисов. В това няма нищо нередно, да обикаля, да е между хората, да взема решения в ход“, допълни той.

Харизанов коментира и поведението на президента Румен Радев. „ Радев за износ е много хубав, но този, който тук си ползваме, очевидно ще продължи докрай линията на тотална конфронтация, а по мое мнение все още може да се долови от отделни реплики на министър-председателя, че той живее с идеята, че може да има диалог, може да има форма на сътрудничество“, каза Харизанов.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (3)

Жоро тръбата дали има образователен ценз за политически коментари? А мафиотската клика ГЕРБ стигна дъното на опростачване и на шизофрения.
29.09.2020 12:45 / Отговор
Уфф! Трол, коментиращ едно и също, което няма нищо общо със статията, комунистически маниер!
29.09.2020 17:16
Несъпоставимо ниво- те току що стъпват на сцената, а този примат говори за несъпоставимост. Как може да анализираш нещо, което още не познаваш. Вместо да лежи в затвора, където е мястото на всичките корумпета от Герб, те си се хвалят и нападат честните българи.
30.09.2020 08:30 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети