Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Харизанов: Очевидно ГЕРБ ще спечели предстоящите избори

Политика

Харизанов: Очевидно ГЕРБ ще спечели предстоящите избори

Харизанов: Очевидно ГЕРБ ще спечели предстоящите избори - Tribune.bg
Снимка:

„Самоцелната критика прикрива некадърност. Къде видяхме по-добри предложения за кризисни мерки, къде видяхме по-добри предложения за бюджет. Къде видяхме по-добри и комплексно разработени медицински мерки? Всеки казва: така не се прави. На въпроса – „ти какво предлагаш?“, казва - аз не разбирам“. Това заявява пред „Фокус“ политическият анализатор Георги Харизанов.

Според него отправените упреци към управленските решения остават само на ниво критика, без да предлагат решения.

„Хората не са глупави и те виждат, че тази самоцелна критика, непредлагането на нещо по-качествено, прикрива некадърност и когато тази некадърност бъде подушена, тя се явява под формата на изборни резултати“, коментира той.

Харизанов допълни, че години наред ГЕРБ се критикува за това, че залагат занижени приходи в бюджета, за да има остатък, докато тази година критиката е: защо се залагат по-високи приходи.

Според него е очевидно, че ГЕРБ ще спечели предстоящите избори.

„Поне към момента така изглежда. Картината през следващите три месеца ще бъде изнервена и радикализирана. Чака ни кална и неприятна предизборна кампания, но може би това е новото нормално - много по-малко политика и повече лични нападки“, каза анализаторът.

„Разделена, все повече сблъскващи се мнения и то в рамките на една партия, една коалиция. Много десни политици бяха за локдаун, което аз искрено не разбирам. Аз продължавам да не приемам и никога няма да подкрепя затварянето на частен бизнес, независимо от това коя партия го е приела“, обясни той.

Според него непривично откритото интервю, което Бойко Борисов дава за западна медия, показва, че той няма комплекси да коментира темата със снимките от спалнята му.

„Това интервю не затваря темата с компроматите, тя тепърва ще бъде основна особено във фазата на изборите, в крайна сметка това е функцията на компроматите - да изместят фокуса“, каза Харизанов.


Коментари (10)

мда Жоро Тръбата - един от най-манипулиращите марионетки на мафията Борисов/Пеевски, които ежедневно ги набутват в медиите да лъжат.
01.12.2020 17:12 / Отговор
НАЙ-ВАЖНОТО........ ФИНАНСОВО ЛИКВИДИРАНЕ НА БСП/БКП........ ИЗБОРИТЕ САМО ЩЕ ПОТВЪРДЯТ ЕВРОПЕЙСКОТО БЪДЕЩЕ НА БЪЛГАРИЯ.........
FOREVER!!!!.........
01.12.2020 20:03
Отговор Само с лозунги..."мафия", "мутри вън", тия крадат"..., избори не се вземат! Девети септември отдавна мина, а и армия "освободителка" не се вижда отникъде!
02.12.2020 09:38
Ами хайде пък слави И отровните да спечелят хаха
02.12.2020 14:55
Мина И какво невярно каза Харизанов?
01.12.2020 17:16 / Отговор
Напоительо, май не си си пил розовото хапче!
01.12.2020 17:17 / Отговор
Нина Ще излезе прав.
01.12.2020 18:01 / Отговор
ники за съжаление 450 хил администрация на хранилка по 2вама в семейство ето ти 900хил събрани от тия хубавци
01.12.2020 18:28 / Отговор
gost Начииии,когато бкпето плаща заплати , не е хранилка , ртака да го разбирам ,хихихих
02.12.2020 09:27
Покажи всички

Добави коментар
Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети
Дарявали ли сте лични средства за политическа партия?
Покажи резултати Скрий резултати