Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Харизанов: С действията си Цветанов заличава своя принос в политиката

Политика

Харизанов: С действията си Цветанов заличава своя принос в политиката

Харизанов: С действията си Цветанов заличава своя принос в политиката - Tribune.bg
Снимка:

С действията си Цветан Цветанов заличава своя принос в политиката, така анализаторът Георги Харизанов коментира пред Нова тв обвиненията, че е участвал в заговор срещу бившия „втори“ в ГЕРБ. Харизанов призова обвиненията да бъдат подкрепени с факти.

Преди време анализаторът подходи с чувство за хумор към нападките на Цветанов, че искал да му седне на мястото, като пусна в социалните мрежи няколко клипа, в които му „търси“ място, за да седне. Анализаторът направи „вечерно кросче“ и изкачи връх Мусала с тази цел.

„Нека покаже тези списъци на ДПС, по които са уволнявани министри, да видим каква е кадровата политика на ГЕРБ. Когато си втори човек в една партия, и в последствие се окаже, че в нея е имало толкова нередни неща, това те поставя в неудобна ситуация”, заяви анализаторът.

Той припомни, че през 2011 г., когато е станал част от борда на „Напоителни системи”, е заварил над 75 преписки за кражби и посегателства. По това време Цветанов е бил вътрешен министър.

„Малко след това през един мой колега започна силен натиск за заплащане на несъществуващи задължения на дружеството към частна фирма. Натискът дойде от компания, която претендираше с листа от тетрадка, че е докарала резервни части. Колегата ми се оплака, обявих на фирмата, че няма да им бъдат платени тези средства. Малко след това с мен се свърза „уреждач“ от системата на МВР. Той ми каза, че като се видим на четири очи, ще се разберем“, разясни конкретната ситуация Харизанов. Той допълни, че е подал сигнал до инспектората на Министерството на земеделието при Александър Михайлов, а половин час след това заедно с него са отишли в ГДБОП с официален сигнал за корупционен натиск.

„По искане на прокурор дадох разрешение телефона ми да бъде послушван. Така, че не знам за какви злоупотреби говори Цветанов”, коментира Георги Харизанов, който е категоричен, че никога не е имал намерение да става народен представител.

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети