Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Хасан Азис бил 6 часа в рамките на два тура на изпит при Ахмед Доган

Политика

Хасан Азис бил 6 часа в рамките на два тура на изпит при Ахмед Доган

Хасан Азис бил 6 часа в рамките на два тура на изпит при Ахмед Доган - Tribune.bg
Снимка:

Не се чувствам наказан, заяви той

В никакъв случай не се чувствам наказан. Това заяви в предаването „Още от деня“ по БНТ настоящият кмет на Кърджали Хасан Азис.

На тези избори той няма да е кандидатът на ДПС за пореден мандат.

Край на ерата Азис! ДПС реши да издигне кандидатурата на Ерол Мюмюн за кмет на Кърджали

Решението е взето от ръководството на партията, която е преценило да издигне кандидатурата на Ерол Мюмюн за кандидат за кмет на Кърджали.

Хасан Азис заяви, че решението не е било изненада за него. Определи възможността 20 години да е начело на Кърджали като невероятна възможност, за което благодари на партийното ръководство, на почетния председател на партията и на всички жители.

Той заяви, че е бил подложен на изпит при Ахмед Доган в рамките на 6 часа в два тура, в които е било дебатирано за оценка и преоценка на работата.

„Не говорим за превъзходство, за взет или за загубен изпит, не говорим за победител и победени, а за приемственост, надграждане и последователна политика на ДПС“, каза настоящият кмет на Кърджали. Той посочи, че големият изпит тепърва предстои - изборите. Хасан Азис заяви, че ще бъде част от кампанията на ДПС за местните избори и ще работи за кандидата Ерол Мюмюн.

 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети