Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Хекимян на среща с бизнеса: Столична община е двигател на икономиката на държавата

Политика

Хекимян на среща с бизнеса: Столична община е двигател на икономиката на държавата

Хекимян на среща с бизнеса: Столична община е двигател на икономиката на държавата - Tribune.bg

„Показателите за София в икономически план продължават да нарастват, според последното проучване на Института за пазарна икономика. Столична община е двигател на икономиката на държавата - за 1 година произведената продукция тук е почти толкова, колкото всички останали икономически центрове взети заедно - 89,7 милиарда лева. Това са фактите и ролята на общинската власт е ключова за развитието на града“. Това заяви кандидатът за кмет на София от ГЕРБ/СДС Антон Хекимян на днешната среща с представители на бизнеса. На нея присъстваха и кандидатите за общински съветници Георги Георгиев, Стефан Марков, Татяна Георгиева и Владимир Данаилов и кандидатът за кмет на район „Връбница” Младен Младенов.

Хекимян се ангажира положителната тенденция и надграждането да продължат, като запозна бизнеса с програмата на ГЕРБ/СДС.

„За 12 години управление на ГЕРБ в столицата бе постигнато икономическото лидерство на София, за 3 години управление на т.нар. „Промяна“ спадът във финансите и инвестиции за цялата държава е огромен. Това отново са неоспорими факти и могат да бъдат добра база за сравнение как и кой управлява по-добре“, каза още Антон Хекимян.

„Доверие се печели със свършена работа, а не с празни приказки”, подчерта той и изброи конкретни проекти от програмата на ГЕРБ, които ще бъдат реализирани в следващия мандат.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети