Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Хекимян: Ще имам различни заместник-кметове от тези на Фандъкова

Политика

Хекимян: Ще имам различни заместник-кметове от тези на Фандъкова

Хекимян: Ще имам различни заместник-кметове от тези на Фандъкова - Tribune.bg
Снимка:

Ще имам различни заместник-кметове от тези на Фандъкова, коментира пред Нова тв кандидатът на ГЕРБ-СДС за кмет на София Антон Хекимян. Той допълни, че е поел ангажимент за 37 нови детски градини, които да бъдат отворени за по-малко от 3 години.

"Аз ще бъда лицето на гражданите. Отварянето на партията към гражданите е ясен знак, че е време за промяна", смята Хекимян.

Той е категоричен, че трябва да има проверка на свършеното в Столичната община.

"Така ще знам от каква база ще тръгна аз. Това е изключително важно, за да е ясно след още четири години какво точно е свършено и спазени ли са всичките стандарти. Не съм обявил кой ще бъде моят отбор, но общинските съветници със сигурност са хора с опит. Има много нови хора в моите листи, в сравнение с тези на Фандъкова. Кусурите могат да бъдат избегнати, когато се въведат правила за всяко нещо - от тротоарната плочка до построения мост", коментира Хекимян. Относно явлението "ремонт на ремонта" той уточни, че досега се е работило по стандарти, в които има пропуски.

"Важно е човек да е проактивен в спазването на обещанията, които е поел. Беше важно и бюджетът да бъде приет, за да може да се разпределят средствата, точно когато са нужни. Нови трамвайни линии трябва да минат през големите булеварди, за да може да бъде облекчен трафикът", отбеляза още Хекимян.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети