Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Хекимян: Това, че съм водач на листата и кандидат на ГЕРБ за кмет на София означава, че съм правилният избор

Политика

Хекимян: Това, че съм водач на листата и кандидат на ГЕРБ за кмет на София означава, че съм правилният избор

Хекимян: Това, че съм водач на листата и кандидат на ГЕРБ за кмет на София означава, че съм правилният избор - Tribune.bg
Снимка:

"Аз ще остана общински съветник четири години, ако не стана кмет, защото искам да работя за София, но такъв казус не съществува". Това каза в ефира на Българската национална телевизия кандидатът на ГЕРБ-СДС за кмет на София и водач на листата за общински съветници.

"Получих обаждане от Бойко Борисов. Разбрах каква е целта и предложението, след което имахме среща. Поисках време да помисля, междувременно се запознах и попитах като журналист за всички детайли, които ще съпътстват една подобна кандидатура. Ще имам пълната свобода да работя с екипа, с който искам да работя. Това е изключително важно, човек да вземе информираното решение", разясни още подбности около кандидатурата си бившият журналист.

"Аз го споменах и при първата си поява пред журналистите. Дошъл съм в София като студент, влюбил съм се в града от самото начало. Всеки ден извървявах пътя до университета пеш и се влюбих в този град. Като журналист започнах да живея с проблемите на този град. Имам увереността за себе си, че познавам проблемите на София, знам какво искат софиянци и как работят институциите", разказа още той.

По думите му да бъде кмет е нещо, което е искал, но се е информирал преди да вземе "съдбоносното решение". Хекимян е убеден, че иска да го направи, защото винаги е "горял с проблемите на София". 

"Аз няма от какво да се притеснявам. Целият ми път досега е минал пред камерите, хората ме познават и аз съм близо до тях. Всякакви внушения за нещо, което се е случило зад завесите, трябва да бъдат спрени и затова искам да ги спра", категоричен бе той.

"В момента отношенията ми с Бойко Борисов са професионални, каквито са били и през годините. Възнамерявам да действам по правилата. Борисов го познавам в качеството си на репортер, когато съм бил по събития с него. Всеки един човек, който е обективен и помни историята, ще знае, че аз съм човекът, който е задавал най-неудобните въпроси на Бойко Борисов. Аз съм човекът, който е показвал най-много карикатури на него", подчерта още Антон Хекимян.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети