Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Хора на „Боец“ и Иво Дошев изгониха Мая Манолова от окупацията на ЦИК

Политика

Хора на „Боец“ и Иво Дошев изгониха Мая Манолова от окупацията на ЦИК

Хора на Боец и Иво Дошев изгониха Мая Манолова от окупацията на ЦИК - Tribune.bg
Снимка:

Бившият омбудсман и подкрепящите я са напуснали акцията

Протестиращите изгониха Мая Манолова от окупацията на ЦИК, за да се настанят хората на Цветан Василев, съобщи Агенция ПИК. Между групите на окупиращите се е стигнало до сблъсъци, тъй като агитката на Мая Манолова е изпреварила всички и е била първа пред ЦИК.

При появата на хора на организацията, подчинена на Цветан Василев - „Боец“, и представящия се за гражданското общество Иво Дошев, скандалът се е разраснал. Иво Дошев е започнал да интервюира Мая Манолова с телефона си и да я разпитва за управлението на Пламен Орешарски и позицията ѝ тогава. Хората на бившия омбудсман, в опит да я защитят, са се поинтересували защо Иво Дошев и компания не гонят Христо Иванов от "Орлов мост", след като и той е бивш министър на Бойко Борисов. 

Манолова не е дочакала отговорите на опонентите си и е напуснала пространството пред ЦИК.

Разбираемо е желанието ѝ да не се замесва с хората, окупиращи незаконно „Орлов мост“, които вчера участваха и в грозната акция, при която жена с двете си деца бе брутално нападната на бул. „Ситняково“, пише ПИК.  Подобно на нея и Велислав Минеков, част от щаба за протести, се разграничи от „Боец“ и акцията им в опит за щурм на правосъдното министерство.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (7)

Кеф, баце, кеф... Само така, другарки и другари, разединявайте се - края ви е близо...
18.08.2020 13:09 / Отговор
кесо Майчето и третия глупак от известното трупа червени клоуни "Отровно трио - тримата глупаци" Велислав Минеков малко късно се сетиха да се разграничават от собствените си червени лумпени, които те цял месец подкокоросваха и насъскваха срещу всичко живо. Сега когато се вижда, че създаденият от тях Франкенщайн е побеснял и опасен изведнъж се занадпреварваха да се разграничават от него все едно никогиш не са го виделе. Само че едва ли ще могат да минат само с "аууу, ама язе за първи път ги виждам".
18.08.2020 13:19 / Отговор
Бисера Абе всички тотално се побъркаха в стремежа си да вземат властта. И Манолова, и Василев, и Иванов се надпреварват с цирковите номера, срам и резил. Тези хора нямат място в парламента!
18.08.2020 13:20 / Отговор
Анастас #ЧервенитеРеволюционериВън

#НеБъдетеМазолКатоМаяМазолова
#НеБъдетеГлистКатоМазолГлишев
#НеДъдетеПрост-ЗлобенДеСейБарин
"НеБъдетеРадкоПръдлетоИзвестенКатоРаданКънев

(присмехулно)
18.08.2020 13:35 / Отговор
Изумен Скапани боклуци!
18.08.2020 13:48 / Отговор
Покажи всички

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети