Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Христо Гаджев: Причината за съществуването на Рашков в политиката е да дискредитира ГЕРБ

Политика

Христо Гаджев: Причината за съществуването на Рашков в политиката е да дискредитира ГЕРБ

Снимка:

 

„Ние вчера излязохме с позиция, че повече няма да търпим и ще се видим в съда с г-н Рашков, за да защити своите думи. Причината за съществуването на Рашков в политиката е да изнася лъжи и да дискредитира ГЕРБ“, коментира пред БНТ депутатът от партията Христо Гаджев вчерашния скандал с изнесените данни от разследването за „Хемус".

На въпрос дали ГЕРБ е финансирана с държавни средства Гаджев заяви: „Категорично не“.

Депутатът припомни и друг случай:

„Такъв беше и случаят с подслушванията, който се оказа едно голямо нищо. Четох документите в МВР, в които няма нищо секретно, а той ги засекрети", каза депутатът.

За зеления сертификат в парламента Гаджев заяви, че позицията на ГЕРБ е единна - каквото важи за българските граждани, трябва да важи и за народните представители.

„За съжаление и този проект за решение, предложен от „Демчократична България“ също създава възможност за предимство и един вид богоизибране на хората, които работят в момента, защото предлага тестовете на хората, които не са ваксинирани, да се плащат от данъкоплатеца", подчерта той.

Гаджев заяви, че ГЕРБ ще предложат отпадането на тези текстове и всеки депутат, който не иска да се ваксинира, да си плаща сам тестовете.

„Първата точка, която трябва да бъде гледана днес, е енергийното подпомагане на бизнеса. Ние сме внесли проект за решение още миналата година и реално се оказва, че различните работодателски и бизнес асоциации искат точно този модел - предлагаме този проект да бъде гледан в Народното събрание“, заяви Гаджев.  

 


Топ новини

виж още

Актуална тема