Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. „Демократична България“ подписа коалиционното споразумение

Политика

„Демократична България“ подписа коалиционното споразумение

Демократична България подписа коалиционното споразумение - Tribune.bg
Снимка:

От „Демократична България“ вече са подписали коалиционното споразумение. Това е потвърдил източник от партията пред БНТ.

Очаква се в бъдещия кабинет ДБ да има трима министри - Надежда Йорданова на Министерство на правосъдието, Божидар Божанов - на дигитализацията и електронното управление и Борислав Сандов – на МОСВ и вицепремиер.

По-рано в НС Христо Иванов каза, че гледа с оптимизъм на бъдещото управление. 

„Естествено, че сме имали обсъждане по конкретни позиции и хора. Мисля, че е редно мандатоносителите да ги обявят“, коментира пред журналисти Иванов. Според него е голям проблем, че в страната от месеци няма редовен кабинет.

„В приоритетите на това управление са застъпени много важни за нас теми като съдебната реформа, електронното управление, опазването на околната среда. Изобщо области, в които ние се надяваме да имаме принос“, уточни лидерът на ДБ. Той обаче предупреди, че работата на кабинета ще бъде сложна по много причини.

„Всички ние трябва да работим с ясно съзнание и отговорност тези трудности да бъдат преодолени“, подчерта лидерът на „Демократична България“. 

 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати