Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Христо Иванов бяга от дебата в „Панорама“ довечера?

Политика

Христо Иванов бяга от дебата в „Панорама“ довечера?

Христо Иванов бяга от дебата в Панорама довечера? - Tribune.bg

Асен Василев, Тома Биков, Драгомир Стойнев, Любомир Каримански, Христо Иванов и Костадин Костандов излизат на дебат тази вечер по БНТ. Това съобщиха от националната телевизия в последното си промо. Предаването е част от предизборната поредица разговори преди вота на 2 октомври.

Дебатът по основните теми с някои от главните лица на водещите партии по традиция се чака с голям интерес. Това е шанс за колебаещите се избиратели да си сверят часовника с тезите на политиците и да направят своя избор кого и дали да подкрепят някого на изборите.

Ден след като бяха анонсирани участниците обаче се появиха съмнения, че Христо Иванов може да се скрие от дебатиране. Информацията беше споделена от един от поканените – Костадин Костадинов от „Възраждане“. Той уточнява, че е получил обаждане от БНТ, че Иванов е отказал да участва в дебатите с него.

Не е ясно дали отказът си Иванов наистина е мотивирал отсъствие с нежелание да седне в едно студио с представителя на „Възраждане“, или цялостно е решил да се покрие от пряк словесен сблъсък в подобен формат.

 

ФейсбукФейсбук

Винаги съществува и вероятност все пак Иванов да изпълни ангажимента, поет пред екипа на предаването, и да се появи в ефир в 21:00.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети