Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Христо Иванов готов на разговори: След свикване на Народното събрание ще започнем консултации

Политика

Христо Иванов готов на разговори: След свикване на Народното събрание ще започнем консултации

Христо Иванов готов на разговори: След свикване на Народното събрание ще започнем консултации - Tribune.bg
Снимка:

Само няколко час след края на пресконференцията на ИТН, Христо Иванов размисли и е готов на разговори. Това става ясно от негов пост във фейсбук.

Лидерът на ДБ, който до вчера обвиняваше партията на Слави Трифонов в зависимости от ДПС, днес вече е готов да разговаря с тях, защото партията на Иванов била създадена, за да работи за дълбока промяна. „За нас това означава систематична работа срещу модела на корупционно завладяване на държавата. Този модел имаше своите различни проявления при Луканов, Беров, „правлението на НДСВ, Тройната коалиция, Орешарски и Борисов“.  

Иванов изтъква като най-важно да се отстрани политически Борисов, но и да се приложи  цялостна програма за елиминиране на самите предпоставки за модела.

„След свикване на Народното събрание ще започнем консултации във формат парламентарни групи за установяване дали има политически сили, които са готови да работят за тези приоритети и спрямо това ще оценяваме готовността си да подкрепим едно или друго предложение за управление и формата на такава подкрепа от наша страна. Вярваме в професионалния и добре структуриран политически диалог“, подчертава Иванов.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати