Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Христо Иванов хвана гората и заяви: Борисов, ти си провал!

Политика

Христо Иванов хвана гората и заяви: Борисов, ти си провал!

Христо Иванов хвана гората и заяви: Борисов, ти си провал! - Tribune.bg
Снимка:

Лицето на умните и красивите протестъри направи ново екзотично включване на горски фон. Стремейки се да изглежда сърдит Иванов направи обръщение към премиера Борисов, като заяви, че е провал.
“Не защото се харчат пари, а защото се прави едва сега! Прави се без план, по обичайния начин като PR замазване, импровизации и имитации”, каза Иванов.

Според него било естествено, че ще помагаме на бизнеса и ще даваме пари на медиците на първа линия. Големият проблем е, че това се правело сега.

“Смисълът на затварянето през пролетта, беше да можем да подготвим всички системи за втората вълна, да имаме план. А не днес Борисов да обявява създаване на ковид отделения, не миналата седмица да обявява, че почваме да даваме пари на лекари и сестри. Всичко това трябваше да се е случило преди 8 месеца”, категоричен е кандидат-премиерът. Иванов не каза какво би станало, ако бяха се състояли исканията им за оставки и избори в момента-вероятно хаосът в здравната ни система в момента би бил още по-голям.

Иванов изреди няколко от обичайните си теми за пари за магистрали и пари от ЕС.

Отново спомена Плана за възстановяване и устойчивост, срещу който обяви “кръстоносен поход” при последното си включване. “Няма да се откажа да настоявам Планът за възстановяване и устойчивост да бъде читав!”, каза Иванов.

“Борисов, ти си провал! Проблемът не е, че си провал за себе си и за партията си. Проблемът е, че си провал за България. Докато не се разкарате, докато хората не ви разкарат, нищо няма да започне да тръгва като хората в тази страна. И затова ще ви разкараме”, закани се Иванов, който при едно от революционните си онлайн включвания доби прозвището “Маджото”.

След месеци на безмислени акции и струпвания на тълпи хора днес Христо Иванов посъветва всички да се пазят и да носят маски: “Много е важно. Трябва да сме отговорни, защото не можем да разчитаме на отговорно управление и трябва да компенсираме това със собствената си отговорност!”


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (21)

ЛЕИН А СТИГА ,ТОЯ ЗАЩО НЕ ВЗЕ ИТРИМАТА ГЛУПАЦИ В ГОРАТА.
09.11.2020 18:09 / Отговор
Красавец Разкарай се ти,мравояд с мравояд!Какво си свършил през последните 2 години?Какво?Нищо,нали?Самозадоволяването по телевизии и сайтове не е нещо,което се брои за свършена работа!Такова недоразумение си,че само Радев може да те пребори по този показател,но не е сигурно!Нищо не казваш за Пеевски,как така?Кажи нещо и за червенобузестият пишман журналист и бизнесмен!
09.11.2020 18:27 / Отговор
Киро Бизона Ристе, значи „Борисов, ти си провал“, така ли? А пък ти си егати успеха, няма що! Само гледай как ще му паднеш на бай Ахмед, дето му правѝ десанти на плажа и при ТЕЦа, а твоите хора му направиха централата на омлет с домати! Само гледай как ще те изклати и ще ходиш и ще си говориш сам! Запомни, глупак нещастен – никой няма да си помръдне и малкия пръст за теб, защото не само нямаш съюзници, ами и кьорав приятел нямаш! Даже и Herr Purdan von Halken mi Zee ще те изклати, защото заради твоят инат да направите коалиция, не можахте да влезете в парламента! Той се оказа доста по-хитър от теб, плашило брадато, и се уреди в европарламента, където ще стане милионер само от заплати, а ти ще скимуцаш някъде жално за коричка хляб!
09.11.2020 19:11 / Отговор
Анастас #

Вече съм убеден, логото ДеБъ ....
идва от ДеБил .... а Христо Иванов от ХрачиИванов.

(брандиращо)
09.11.2020 19:58 / Отговор
Иво ХрачиИванов Маджото го е яд, че тия пари отпуснати от ЕС за борба с covid 19 той, Рада Дълбоката и останалата свитата на мама Бкп щяха да си ги сложат към банковите сметки!Обаче уви, те всички са просто Жалък Провал!!!!
09.11.2020 23:26
Злобен носорог Провал,провал,но е на власт 11 години!Ти още три живота не можеш да постигнеш и половината!
09.11.2020 20:58 / Отговор
Ицко Оу, колко хубаво казано! Най-обичам вечните уж десни с мижавите 6 процента да ми се изказват така! Ми спечели избори бе, брат, па да видим ти колко провал можеш да си!
10.11.2020 11:46
Покажи всички

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати