Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Христо Иванов и Иво Мирчев се припознаха в думите на Борисов: Ще отслабнем някой ден (ВИДЕО)

Политика

Христо Иванов и Иво Мирчев се припознаха в думите на Борисов: Ще отслабнем някой ден (ВИДЕО)

Иванов обяви, че с Мирчев може и да не са най-стройните, но са най-острите

Христо Иванов и Иво Мирчев направиха специален лайф в социалните мрежи, за да коментират физическата си форма.

„Спряхме да една бензиностанция да си заредим и да си купим нещо. Научаваме, че премиерът Бойко Борисов е коментирал външния вид на своите опоненти. Ние може да не сме най-стройните ни му опоненти, но сме най-острите“, обявиха двамата пред надпис „Лукойл“.

Бойко Борисов заяви в Плевен: „Едни страшни дебелаци говорят от името на младите, умните и красивите. Били много иновативни“.

Въпреки че лидерът на ГЕРБ не казва имена, Иванов и Мирчев се разпознават в описанието: „Предполагаме, че става дума за нас.“

„Няма по-стройни от Борисов. Съгласни сме, че има какво да се желае, но г-н Борисов, ние ще отслабнем някой ден. Вие няма да посмеете да тръгнете като нас сред хората. Няма да може повече да слезете от джипката да погледнете хората в очите“, прогнозират ДБ и зоват Борисов на дебат.

„Едно интервю да дадете на въпроси по-важни от нашата физическа форма. Ние сме на Лукойл. Искам да питам, кога ще си изпълните обещанието ревизионните актове на Лукойл да бъдат публикувани? Обещахте го публично. Вашите говорители задават въпроса за предложението необлагаемия минимум да е 500 лв., така че хората в България, които тънат в бедност, да разполагат с доход, как ще се финансира от държавния бюджет. Ами за сметка на това, компании като Лукойл да започнат да си плащат данъците, да престанат да ви пълнят чекмеджетата, които всички видяхме“, повтарят за хиляден път мантрата за спалнята и чекмеджето на премиера Христо Иванов и Иво Мирчев.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати