Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Христо Иванов мълчи за имената на министрите, чака Петков да ги обяви

Политика

Христо Иванов мълчи за имената на министрите, чака Петков да ги обяви

Снимка:

Христо Иванов обяви, че не е негова работа да коментира имена министри. „Има  мандатоносител, който по презумпция е такъв, защото още не е получил мандата от президента. Не са проведeни консултациите, и на този етап, ако нещо има да се съобщава, то трябва да се съобщава от мандатоносителя“, заяви Иванов пред журналисти след заседание на парламентарната група на ДБ.

Иванов уточни, че колективните органи на партията предстои да обсъдят и формират решения, като техни предложения за министри ще има едва след като този процес приключи.  

Лидерът в оставка на ДБ не пожела да коментира писмото разпространено от ДСБ, което tribune.bg публикува. „И аз чета медии“, беше краткия отговор на Иванов и подчерта, че всичко зависи от „Продължаваме промяната“. По думите на Иванов не е имало решение Корнелия Нинова да бъде номинирана за председател на Народното събрание и да има ротация.

Въпреки заявената оставка се очаква Христо Иванов да бъде председател на парламентарната група на ДБ, а Атанас Атанасов отново да бъде предложен за заместник-председател на парламента.    


Топ новини

виж още

Актуална тема