Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Христо Иванов на кръстоносен поход срещу плана за възстановяване на България

Политика

Христо Иванов на кръстоносен поход срещу плана за възстановяване на България

Снимка:

Лидерът на „Да, България“ Христо Иванов поде кампания срещу екшън-плана за възстановяване и устойчивост срещу последиците от коронавируса, лансиран днес от правителството.

Борисов: Имаме екшън план за справяне с последиците от COVID-19

Иванов се включи по костюм в домашна обстановка и заговори за лансираните мерки. Той през цялото време свойски се обръщаше към вицепремиера Дончев, наричайки го просто „Томислав“.

Иванов обяви „кръстоносен поход“ срещу плана.

„Томислав да излезе след два провалени програмни периоди и да планира бъдещето на поколенията е недопустимо. Томислав и Борисов, който обича да говори простотии по пънчета в гората, са се наели те еднолично да определят. ДБ ще превърнат в свой кръстоносен поход борбата срещу тесните им морални и корупционни мерки. Трябва да изкопчим от тях идеята за развитие на този план, да наложим необходимото преразглеждане на тези документи – няма да позволим на ГЕРБ да свали темата за модернизацията на България до стиропор и асфалт“, закани се бившият правосъден министър.

„Не можем да имаме само саниране, без да е ясно как ще се случва то. Не може да се говори за енергийна ефективност в региони, без причини за избора на тези региони. Ще го разгледаме сектор по сектор, за да гарантираме, че Томислав няма да открадне нашето бъдеще – няма да се случи това. ДБ го гарантира“, обеща лидерът на извънпарламентарната „Да, България“.  


Коментари (30)

Гергана Гацева Мишок! Скрий се и се търси!
30.10.2020 20:18 / Отговор
Шамандура Шамандура
31.10.2020 11:20
Иво Да вземе да сготви една супичка по мангъровски с мангърово чайче, и да навести др.техноимпексова в ВМА щото цялата пролет тя плю Мутафчийски, и така ще направи един голяяяя....ммммм кръстоносен поход!
31.10.2020 12:52
Mihaela Завистлив,,мръсен,злобен, продажно БОКЛУК!
30.10.2020 20:18 / Отговор
ДОПЪЛНЕНИЕ:МИРИЗЛИВ И ЧЕРВЕН....... В ЕДИН ОТБОР С РАДЕВ... - ТЕРОРИСТИ.....
30.10.2020 20:25
Киро Бизона Шкембестият добитък с вид, харизма и интелектуален капацитет на болен от коклюш, вмирисан борсук-вдовец, да бъде така добър да си гледа пикливата, несретна, скапана партийка с изчезващ електорат и да не се бута при министрите и мъжете! Щото е тъп като слонски гъз, ама е разтворил уста като ханджийска порта и квичи, сякаш му завират чадър изотзадзе! Забрави ли вече, когато го попита Митко Ламбовски дали се е чул с Маджо, как се озърташе и сумтеше: „Шшшшшшшшъъъъъттт!!! Тихо, че сме на живо! После ще ти отделя две минути!“? Боклук нещастен!
30.10.2020 20:22 / Отговор
Furlata Ристьо Маджото гледа дъното отдолу!
Ма тя и неговата не е лесна, понеже му предстои "връщанката", както казва Бойко!
30.10.2020 20:25 / Отговор
Джедай Тотю Какъв е този малоумен шебек на снимката? Какво става, да не би да има бягство от зоологическата градина от клетката на човекоподобните маймуни?
30.10.2020 20:27 / Отговор
Покажи всички

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още