Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Христо Иванов: На някакъв шеф на ГДБОП е повдигнато обвинение, за какво да коментирам, не знам за какво е

Политика

Христо Иванов: На някакъв шеф на ГДБОП е повдигнато обвинение, за какво да коментирам, не знам за какво е

Христо Иванов: На някакъв шеф на ГДБОП е повдигнато обвинение, за какво да коментирам, не знам за какво е - Tribune.bg
Снимка:

По-рано днес Софийската районна прокуратура повдигна обвинения на директора на ГДБОП Калин Стоянов

„На някакъв шеф на ГДБОП е повдигнато обвинение, за какво да коментирам, не знам за какво е“. Така съпредседателят на „Демократична България“ в оставка Христо Иванов коментира в кулоарите на парламента пред журналисти повдигнатото обвинение на шефа на ГДБОП Калин Стоянов затова, че е оказвал натиск върху магистрати по аферата „Хемус“.

Нека да се запозная със случая и с фактологията, настоя Иванов, като се пошегува с медиите да измислят и да питат за нещо друго.

По-рано днес Софийската районна прокуратура повдигна обвинения на директора на ГДБОП Калин Стоянов за опит за склоняване на прокурор да наруши свое служебно задължение по казуса „Хемус“.

На комисар Стоянов е изпратена призовка за предявяване на изготвеното постановление за привличане към наказателна отговорност. На обвиняемия е взета мярка за неотклонение „подписка“.

Още в началото на разследването наблюдаващите прокурори се оплакаха, че Калин Стоянов им е оказвал натиск, като целта била на обвиняемия по аферата Борислав Колев да бъде разрешено да напусне страната. Тогава от ГДБОП отговориха, че обвинителите отказвали да разпитват лицето, което било готово да разкрие пред тях схемата.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (1)

attropo гаргамел бойкикев какво знае - и той не знае!Голям боклук си ,гаргамелчо,като всички останали *умно-крЕсливи*,*лайняви троици*,*чалга-славуцови и други политически маймуни.
23.12.2021 14:39 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати