Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Христо Иванов надраска с тебешир тръба по трасето на Балкански поток

Политика

Христо Иванов надраска с тебешир тръба по трасето на Балкански поток

Христо Иванов надраска с тебешир тръба по трасето на Балкански поток - Tribune.bg
Снимка:

От Фейсбук профила на лидера на „Да, България“ Христо Иванов

Защо Борисов се срамува да открие „Руски поток“?

Каня Борисов да дойде тук и да обясни тази цифра - 3 000 000 000.

С Турски поток ние сме се задължили с 3 млрд. лв., а Борисов не може да застане пред Вас и да обясни каква е икономическата изгода на България.

Борисов, който от всеки джоб ръси лентички и открива всеки километър изграден път, не дойде да открие тази инсталация и затова си има причини.

Борисов го е срам!

Тук може да видите едно предателство към българския национален интерес.

Тук може да видите как тежките корупционни зависимости на Борисов се превръщат в пробойни в българската енергийна сигурност, в българската политическа независимост, в българския суверенитет.

Това място изобличава Борисов като лъжец. Той обяви, че България е достигнала 100% диверсификация. Това е лъжа.

Борисов обеща, че с построяването на тази инсталация ще се осигури газификация на този регион - един от най-бедните и в България, и в ЕС. Това е още една лъжа.

Тези пари няма да отидат нито за детска болница, нито за медицински хеликоптери, нито за училища, нито за заплати на медици или учители, нито за пенсионери.

Борисов изложи България на риск от санкции от страна, както от САЩ, така и от ЕС, за да построи този руско-турски поток.

Той няма нито един икономически аргумент и не може да обясни защо това съоръжение трябваше да бъде построено.

Тези пари ще излязат от нашия джоб, за да може Борисов да изпълни своите лични ангажименти към Сърбия и Русия, но не и към българските граждани.

Демократична България не може да управлява нито с Борисов, нито с някой друг сламен човек, който бъде изтикан напред, нито с ГЕРБ

Защото логика на техния модел на управление е превръщането на дълбоката корупция в предателство на българските национални интереси.

Демократична България съществува, за да може да възстанови суверенитета на България, реалната демокрация, в която българският национален интерес определя решенията в управлението.

Ние сме единствената формация, която е поела ясен и безусловен ангажимент да освободи българската прокуратура от Гешев и от влиянието на Сараите. Защото само с реформирана прокуратура за всичко това може да се носи реална отговорност.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (18)

БГ Много приказки, много клишета, и нищо конкретно! Изчакай бе Дългоносия, всяко нещо с времето си! Ще получиш отговор, само ви оставя преди това да се налаяте!
05.01.2021 18:49 / Отговор
ГЕРБКП Комунистът Борисов ще направи истинския голям шлем - да похарчи 3 млрд. за руско-турския поток и след това да ти наложат американски и европейски санкции.
05.01.2021 19:35
. . . Фенове на Рада Дълбоката да ми казват кой е комунист е несериозно! Из'срахте се в ЕП, да злепоставите България че да свалите "Боко", пък сега чакате я американци , я еврокомисия да ви помага! А дано , ама надали!
05.01.2021 19:55
Бойкекев,побесняло за власт псе,накрая ще го изяде целия ;) Да пази Бог от неканен гост,от Отровно трио,от Костинбродска курва,от Разпопен поп,от Учиндолско говедо,от тъп Президент,от Болшевишки изроди,АМИН!
05.01.2021 19:59
Бойкикиев, ""Газпром" изгуби монопола в България и Хърватия
В началото на 2021 г. на газовия пазар на Югоизточна Европа се случиха три събития, които ще имат дългосрочни последици за бизнеса на „Газпром“ в региона и като цяло на европейския пазар.
Руските медии отразиха пространно само едно от тях: на 1 януари президентът на Сърбия Александър Вучич тържествено обяви началото на доставката на руски газ в страната си по нов маршрут – през България по „Балкански поток“, който стана продължение на втората линия на газопровода „Турски поток“.
Няколко часа преди това, обаче, в последния ден на отиващата си 2020 г. България започна да получава природен газ от Азербайджан..."
bgnesagency.com/world/дв-газпром-изгуби-монопола-в-бълга/
05.01.2021 21:03
тъжно От ГЕРБ крадат милиарди , а троловете им инфанилто обиждат и плюят всеки, който се възмущава от престъпленията на Паритията им. Роби без грам мозък.
05.01.2021 21:16
Покажи всички
Анастас #
Може и да 'фане декиш при
Пеперунгелкте от ДеБъ или Насранйите на Ибан Костов.

Иначе - безвкусен и бездарен скеч.

(литературно критически)
05.01.2021 19:04 / Отговор
ЛИНО ОЩЕ ЕДИН НЕУСПЯЛ ПИНОКИО СЕ Е ВЗЕЛ НА СЕРИОЗНО.
ЩОСЕ НЕ ОГЛАДШ В ОГЛЕДАЛОТО И ДАСЕ ВИДИШ ,ЧЕ НИЩО
НЕ СТАВА ОТ ТЕБ. НАЛИ БШЕМИНИСТЪР С КАКВО ТЕ ЗАПОМНИХМЕ..?
05.01.2021 19:27 / Отговор
5 колона мерзавци дсб и дай,българия Тъпанаря Бойкикев не вижда ползите за България от руската газ,той вижда само американската!
05.01.2021 19:42 / Отговор
ристю, росенец е още на Доган! Ристю ,кво стана с плажа на доган ,нали големи закани бяха как до коледа росенец ще бъде хипи бивак за зелените??
Бойко подписа с американците за фантомите ,Доган ги черпи по една дондурма и Бойкикевците забравиха още на другия ден за плажа
05.01.2021 19:47 / Отговор
Бойкикевци облизаха на Доган сладоледа и се осраха от много теманета и метани :))))))
05.01.2021 20:01
Покажи всички

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети