Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Христо Иванов нарече „корупционна връщанка“ ремонта на „Тракия“

Политика

Христо Иванов нарече „корупционна връщанка“ ремонта на „Тракия“

Христо Иванов нарече корупционна връщанка ремонта на Тракия - Tribune.bg
Снимка:

Вдигането на цената на ремонта на отсечката от автомагистрала „Тракия“ между Чирпан и Стара Загора трябва да бъде ясно обяснена, защото без обяснение с документи тя говори за корупционна премия. Това коментира съпредседателят на „Демократична България“ Христо Иванов във видео, излъчено от караулката на изхода на столицата. 

Иванов отново се върна към „Автомагистрали“ , които нарече корупционна черна дупка за 5 млрд. лв. и припомни, че след повдигането на темата за „Тракия“ първо са се обяснявали медийно зам. - регионалният министър Николай Нанков, а след това и регионалният министър Петя Аврамова.

„Министър Аврамова даде едно интервю, в което показа, че може да действа като генератор за случайни числа. Изреди някакви абсолютно неразбираеми предполагам и за самата нея милиони и ме обвини, че лъжа“, каза той и припомни различни изказвания на министъра за стойността на бъдещия ремонт.

Според Христо Иванов обявяването в последните години на различни, все по-високи цени е „една от индикациите, че тук става дума за скрито фактуриране на корупционен отбив - корупционна връщанка, чрез която да се отклоняват средства“.


Последвайте ни в Google News

 

Етикети Христо Иванов

Коментари (29)

БОЙКИКЕВ-НИКОЙ ГО НЯМА ЗА БРОЙКА.......................................................................................... ЧУДИ СЕ КАКВО ДА НАПРАВИ, ЗА ДА СЕ ГОВОРИ ЗА НЕГО И ДБКП/ДСБКП....
ЩЕ МУ КАЖА:ДА СКОЧИ СРЕЩУ КОРУПЦИЯТА НА РУМЕН РАДЕВ И ПУТИН.......... - ТОГАВА МОЖЕ И ДА ВЗЕМАТ 4%........
06.02.2021 16:44 / Отговор
Дрън дрън Къде видя корупция, бе примат? Тази простакеса Аврамова гледа хотела миналото лято, и каза, това е подпорна стена. Самият вожд Борисов призна,че е хотел. А колкото до джипгейт, си е корупция на Борисов 2 и 3.
06.02.2021 17:20
ОЛАФ........ ИЗКАРА КИРЛИВИТЕ РИЗИ НА НЕЧИСТОПЛЪТНИЯ КРЪГ "РАДЕВ"........................... ВЯРВАЙТЕ НА ЕВРОПЕЙСКИТЕ ПРОКУРОРИ......
06.02.2021 18:19
До Дрън дрън, Едното не пречи на другото и да подпорна стена имаше..беше построена, а разрешението за хотела, издадено от Община Созопол си е проблем на общината, на местната власт, не на правителството. Министъра има право само на методична помощ, като съвети, семинари, логистика. Обвинявате за всичко правителството само защото нямате представа кой и за какво е отговоре.
06.02.2021 22:04
:) Десетте години престъпен режим Борисов ще останат в историята с "ремонт на ремонта на ремонта", брутална корупция, комунистически политики, лъжите и простотията на вожда, липса на реформи, пропуснати възможности, милиардите подарък за Кремъл и все по-голямата зависимост от Русия.
06.02.2021 17:37 / Отговор
СКАЧАЙТЕ СРЕЩУ КОРУПЦИЯТА НА РУМЕН РАДЕВ........ НЕ ЗАЩИТАВАЙТЕ КОРУПЦИЯТА...... АКО СТЕ ИСКРЕНИ ДЕМОКРАТИ..........
06.02.2021 18:14
Емилчо, Ти ли си се изходил? Тия , които ходехте да коленичите пред фонтана на най-голямата руска мастия, ти ли ще пришиваш към Русия бе, Помияр?
06.02.2021 19:48
Тартаковер Когато напиша коментар, срещу мен скачат умствени питекантропи, все едно им забивам стрела в задника. Няма как да е иначе, защото ги застрелвам с факти, а те се опитват да се отбраняват и атакуват с измислици и псувни. Типично за умствен питекантроп.
Ето и сега този техен бивш министър ги атакува с факти, а герберските корумпета ще го контраатакуват с лъжи. Защото са възпитани така от много години. Знаем от кого. За тяхно съжаление лъжите вече трудно се пласират, когато не политиката, а природата казва тежка дума, а срещу нея лъжата не върви . Заваляха дъждове, и всичко построено с много корупция и кражби, но гарнирано с дебели лъжи, рухна ! И продължава да рухва.
Затова съм сигурен, че тези ще влязат в затвора! Може да не е сега, може пак да измамят хората на тези избори, но бъдещето им е начертано. При това никак не е светло. А какво ще напишат тук приматите, баш ме брига !
06.02.2021 18:03 / Отговор
ЛУДАТА ТАРТА СЕ ОБАДИ................. ТОЯ ЛЪЖЕ ПОВЕЧЕ И ОТ МАЯ МАНОЛОВА И РУМЕН РАДЕВ, ВЗЕТИ ЗАЕДНО...
06.02.2021 18:31
до Тартаковер Тартаковер, това са платени ГЕРБерски тролове, не вярвам наистина да съществуват толкова прости хора, дали са им задача по определен модел да плюят всички, които разкриват тяхната корупция, да инфантилизират нещата, да изместват фокуса. Елементарни техники. Никога няма да кажат нищо аргументирано, никога, само обиждат, защото срещу фактите друго не могат да направят.
06.02.2021 19:36
Отговор Какво е "аргументираното" на този помияр на снимката Бе, трето поколение "болшевишко" копеле ,на когото лъжата и демагогията и в ДНК-то им е навлязло!
06.02.2021 19:45
Киро Бизона Тараторчо, да те питам, свиньо блатска, карнобатска, що Ицето Пинокиото, известен още и като Гондолиерчето, Десантчика, Бой Кики и Ристе Маджото (Шшшшшшшшът!!! Тихо, че сега сме на живо! После ще ти отделя две минути!“), с вид, харизма и интелект на болен от COVID-19 превтасал борсук, що не каже чий го смучеше, докато беше министър на Баце? Какво имаше в свинската зурла, когато лапаше министерската заплата, та не продума за „корупцията“? Не стига, че е тъп, та чак вдлъбнат, ами се опитва да въодушеви полските гризачи, врабчетата и тук-таме някой премръзнал пор-вдовец да гласуват за подопашната му партийка на изборите! Успех, Ристе, дано стигнеш 1% на изборите, че да лапнеш държавната субсидийка, а не да ходиш с изплезен език като простинал катър!
06.02.2021 20:59
до Тартаковер Както виждаш едно и също дрънкат троловете на ГЕРБ, обиждат, плюят, защото няма какво да кажат срещу фактите. "Общувал" съм с такива платени тролове твърде дълго и знам, безсмислено е да им се отговаря, защото ще те залеят с нова порция безсъдържателна помия.
06.02.2021 21:10
Покажи всички
Ле-ле, Психодеснте-поюияри се натискат да се'рат и плюят повече и от Позитанските чугуни! Паразитът Ристю кога е забил един пирон в живота си, че да разбира от строителство! Вървят едни милиарди за пътища и магистрали , и Пинокио ме може да си топне човката! Крадохме много при другаря Иван Костов, а сега сушааа..., а скоро и Прокуратурата ще подкара Розовобузестия, като Белградския Крадец и Дубайският Али баба!
06.02.2021 18:16 / Отговор
ДА БЕ..... ПСЕВДО ДЕСНИТЕ ДБКП/ДСБКП СЕ ПРАВЯТ НА ПО-ГОЛЕМИ КОМУНИСТИ И ОТ МАЙКА ИМ-БСП/БКП.......
06.02.2021 18:22
поправка Да осветяваш корупционни схеми, не значи да плюеш. Това за идиотчетата на ГЕРБ го обяснявам, които са инструктирани по един и същи начин да пишат глупости.
06.02.2021 19:33
. . . Какво си осветил бе Гей, този Помияр намерил ли е поне едно доказателство? Само търчи и си врътка трътката за да бъде забелязан!
06.02.2021 19:43
чичото Пичове, не виждате ли че Бойкикев е лайномет като Милийончева и се надява Нинова да го вкара в парламента!
06.02.2021 20:44 / Отговор
Покажи всички

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати