Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Христо Иванов: Няма да си затваряме очите, че Радев мълчи за руския флаг над Крим, за санкциите, взривовете и шпионите

Политика

Христо Иванов: Няма да си затваряме очите, че Радев мълчи за руския флаг над Крим, за санкциите, взривовете и шпионите

Христо Иванов: Няма да си затваряме очите, че Радев мълчи за руския флаг над Крим, за санкциите, взривовете и шпионите - Tribune.bg
Снимка:

Президентът Румен Радев не показва, че е променил мисленето си по отношение на руския флаг, който се вее над Крим, по отношение на нужните санкциите срещу Русия, мълчи за шпионските скандали, мълчи по отношение на взривовете от спецслужбите на Русия. С тази констатация се съгласи лидерът на „Демократична България” Христо Иванов по време на интервю с Асен Генов в „Контракоментар”.

„За съжаление това е самата истина и това не е умно. Корнелия Нинова дори успя да каже нещо по темата за Навални. От Президентството се мълчи, дори когато Нинова казва все пак нещо и това не е добър знак“, заяви Христо Иванов.

Той увери, че партията му няма да си затваря очите за това поведение на Радев.

На въпрос на водещия, дали ДБ ще подкрепят Радев за нов президентски мандат, Христо Иванов отговори: „Предстоят ни колективни политически решения по тази тема, ще дадем своята оценка дали заслужава подкрепа“.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати