Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Христо Иванов определи протестите като карнавален кипеж и колективни конвулсии

Политика

Христо Иванов определи протестите като карнавален кипеж и колективни конвулсии

Христо Иванов определи протестите като карнавален кипеж и колективни конвулсии - Tribune.bg
Снимка:

„Рано е да се каже дали протестите страдат от карнавалния кипеж, какво е родило колективното и културно усилие“ – това каза  съпредседателят на „Демократична България” Христо Иванов пред Дарик. „Аз не мисля, че сега възникват безлидерските протести, подобни масови конвулсии с излизане на хората по улиците и писане на историята там вместо в институциите винаги го е имало в историята“. Лидерът на умните и красивите си призна директно, че е продавач на надежда, което в неговия случай си е чиста продажба на мечти.

„Нaшaтa цeл e ceлeкция, кoятo дa дaдe нaциoнaлeн oтбoр, кoйтo в пaрлaмeнтa дa мoжe дa рeaлизирa пoлитики и дa мoжe дa нocи пoлитичecкa oтгoвoрнocт”, зaяви Ивaнoв нa въпрoc зa лиcтитe нa „Дeмoкрaтичнa Бългaрия”. Тoй дoбaви, чe фoрмaциятa нямa дa бъдe в кoнтрacт c тeндeнциятa дa включи лeкaри в лиcтитe cи.

Обясни, че властта не е самоцел, но така и не каза с кой би могъл да се коалира.

„Амбицията ни е да покажем, че можем да бъдем ефективни управляващи. Със сигурност можем да бъдем безпрецедентно ефективна опозиция в следващия парламент. Имаме различни начини да налагаме дневен ред. Най-добрият е да получим мандат за управление, но ако това не се случи, ние няма да търсим самоцелно коалиция. Ще има коалиция, само ако има много висока степен на единомислие”, заяви Христо Иванов.

Попитан за провеждането на изборите в условията на коронавируса съпредседателят на „Демократична България” каза, че големият въпрос е дали тази тема ще потопи всички останали и дали страхът и хаосът ще спрат хората да излязат и да гласуват.

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (19)

ivo MNOGO TI E KUH NOSA-PINOKIO.Goliam maitap!
27.02.2021 17:30 / Отговор
Киро Бизона Знаеш ли „какво е родило колективното и културно усилие“, Ристе, шлякатарник смотан? Да ти кажа ли, цървул изтърбушен, с вид, харизма и интелект на болен от коклюш перуански лешояд? Ристе, ако беше една овца, щеше да умре то глад с тая човка, щото нямаше да може да стига тревата! Та на въпроса: роди бесилки по улиците, влачене на ковчези, разстилане на черни чували пред вратите на хората, замеряне на обществени сгради с яйца, памперси, риба и свински уши! Това роди! А, и малоумните катуни на разни избушеняци на Орлов мост! И сега какво, ще ни уверяваш колко сте кадърни и колко умеете да управлявате ли, а? Я чиба!
27.02.2021 19:53
НЯМА ДЕСЕН БЪЛГАРИН, КОЙТО ДА ГЛАСУВА ЗА КОМУНИСТИ-МАНОЛОВА, РУМЕН РАДЕВ.... ФАЛШИВИ ДЕСНИ.......
27.02.2021 17:50 / Отговор
Ха, ха! Изпусна ДъБъ!
Другите цитирани даже нямат претенцида са десни.
27.02.2021 18:01
Анастас #

Розово'Лилав Неудачник ...

,,, с цепка на Гъзо !

(подигравателно)
27.02.2021 17:58 / Отговор
Хм... Маджо бил по-ефективен от Черепа, ръйш... :)
27.02.2021 18:23 / Отговор
хахаха ..
27.02.2021 20:51
Георги Този човек има ли диплома или е поредния мошеник като Манолова ...
27.02.2021 18:40 / Отговор
Покажи всички

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети