Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Христо Иванов пише до Брюксел за концесията на летище "София"

Политика

Христо Иванов пише до Брюксел за концесията на летище "София"

Христо Иванов пише до Брюксел за концесията на летище София - Tribune.bg
Снимка:

Съпредседателят на "Демократична България" Христо Иванов отправи искане към Европейската комисия във връзка с предварителното становище на Комисията относно измененията в договора за концесия на летище "София".

В искането си до Генерална дирекция "Конкуренция" Иванов излага опасенията си, че предварителното становище на Комисията е било базирано на непълната информация, предоставена от българското правителство относно измененията в концесионния договор. Иванов отбелязва и обстоятелството, че съществува осезаема и необяснима разлика в отношението на държавата към оператора на други две български летища - Варна и Бургас, получили отсрочка от една година за концесионните си такси, сравнено с 10-те години, предвидени за летище "София".

"Всички тези обстоятелства пораждат сериозни опасения дали изискванията на правилата за конкуренция са спазени в случая с измененията в договора за концесията на Летище "София", се казва в писмото на Иванов до Европейската комисия. 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (11)

ДБКП СА ПРИГОТВИЛИ И СКЪП ДАР ЗА СЪРБИЯ И РУСИЯ.... .
ПОДАРЯВАТ ПИРИНСКА МАКЕДОНИЯ(НАЛИ СА ДЕЦА НА ПОТОМСТВЕНИ КОМИНТЕРНОВЦИ)...
09.04.2021 22:37 / Отговор
отврат Съветската мутра Борисов и Пеевски много мразят , когато някой говори за корупционните им схеми за стотици милиони. Активират сед това цялата пропагандна машина и тролове да плюят по тях, без да казват нищо по същество, само плюнки.
09.04.2021 23:35
Тролчо, Ристьо Мравоядът е новият Пеевски, щом ДъПъСъ се съгласи да го подпре към властта! Блесна изцяло ченгджийската постановка при Росенец, а и Доган остана доволен от близането на "сладоледа", ще яде Асан парче от баницата
10.04.2021 06:28
Хе, хе Номерът е, че Бойкикиев лъже точно като госпожа Лъжа. И концесионният договор, и промяната му са съгласувани с ЕК. Отделно той събра разнополовите да ги предствалява уж в НС. Всъщност представлява Сашо, Иво, Оги и подобни. Точно както госпожа Лъжа представлява не бедните, а дългия инкасатор и онзи ортак на Очите.
10.04.2021 07:49
Българин ТАЗИ МУТРА ХРИСТО ИВАНОВ ВОДИ АНТИБЪЛГАРСКА КОМПАНИЯ НЕ ОТ СЕГА! НЕ МУ Е ЗА ПЪРВИ ПЪТ !
10.04.2021 00:31 / Отговор
attropo горкия гаргамел,освен да плюе по България - нещо съвсем нормално за деца и внуци на червените терористи,друго не знае!Да се съберат с радан йончев и елена станишеФа-кънева,да плеснат с ръце,да се гушнат и тъй нататък!
10.04.2021 00:52 / Отговор
Пламен Иванов е поредният изпълнител на поръчки в политиката, сега ще атакува това, което искат да вземат спонсорите му от Капитал.
10.04.2021 09:31 / Отговор
Абсолютно съгласен Този ЖАЛЪК ЦЪРВУЛ БЕ САМО ЗАЩИТАВА ПОРЪЧКИ НА ЕДРИЯ КАПИТАЛ " МАФИЯ" НО И ЧУЖДИ ИНТЕРЕСИ !
ТОЙ И НЕГОВАТА КОСТОВИСКА ПАРТИЯ ЩЕ РАЗПРОДАДАТ МИЛАТА НИ РОДИНА! АКО МОГАТ ! ВИЖТЕ РАДА КЪНЕВА КАК СЕ СДУШИ ВЪВ БРЮКСЕЛ ЛЯТОТО СЪС ЙОНЧЕВА И ПРОДАДОХА ИНТЕРЕСИТЕ НА БЪЛГАРИЯ! ПУЖДИ ЕВРОПЕЙСКИ ДЕПУТАТИ ШЯХА ДА БЪДАТ РАЗКЪСАНИ ОТ ТЕЗИ ОТРЕПКИ И МАФИЯ ЗАТОВА ЧЕ СЕ ОПИТАХА ДА ЗАЩИТАТ ИНТЕРЕСИТЕ НА БЪЛГАРИЯ! НИКОГА НЯМА ДА ПРОСТА НА ТЕЗИ ПРЕДАТЕЛИ МУТРИ ОТ ДА БЪЛГАРИЯ!!!
10.04.2021 10:52
НАЦИОНАЛЕН ПРЕДАТЕЛ!
10.04.2021 21:12 / Отговор
Покажи всички

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети