Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Христо Иванов прогнозира нови парламентарни избори

Политика

Христо Иванов прогнозира нови парламентарни избори

Христо Иванов прогнозира нови парламентарни избори - Tribune.bg
Снимка:

Той беше преизбран за лидер на „Да,България"

„С много висока сигурност ще има и парламентарни избори. Не съм врачка, но това ми е усещането.“ Това заяви лидерът на „Да, България“ Христо Иванов по време на речта си пред съпартийците си, които се бяха събрали на форум, на който да бъде избран за лидер на партията. (бел.ред. Иванов беше единствения с кандидатура за този пост; след конгреса той остава лидер на „Да,България").

Иванов даде заявка, че партията трябва бързо да се подготви за вота.

„Големи политически предизвикателства през следващите три години - предстоят ни местни, предстоят ни европейски избори, с много висока сигурност - и парламентарни избори. Не съм врачка, но това ми е усещането“, обясни той.

„Ние наложихме едни теми, които се превърнаха в централни за политическия терен, но на третите избори не можахме да бъдем техен основен носител. Не можахме да реагираме адекватно на появата на нов политически играч, трябваше много бърза адаптация. Не можахме да решим това сложно уравнение с две неизвестни - комбинацията между парламентарни и президентски избори и отговорността за това е моя“, коментира още Иванов.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп