Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Христо Иванов с четвърта акция на Росенец. А на Буджака кога?

Политика

Христо Иванов с четвърта акция на Росенец. А на Буджака кога?

Христо Иванов с четвърта акция на Росенец. А на Буджака кога? - Tribune.bg
Снимка:

Зелените и „Правосъдие за всеки“ организират в събора пореден плаж на Росенец. Призивът е от там всеки да вземе по един камък и да направят грамада на подпорната стена на Алепу. „Плажът с мисия“ на Алепу е обявен между 17.00 и 19.30 ч.

Третата акция на Христо Иванов на Росенец не мина без проблеми. На пътя му се изправи репортер от „Скат“.

„А на Буджака кога ще ходите?“, попита репортерът. Отговор не получи. „Идваме тук“, каза Христо Иванов и подхвана обясненията за Росенец.

Въпросите обаче не спряха. „За Буджака конкретно не мога да коментирам, защото не съм запознат с този казус“, беше вторият отговор на Иванов. „Там достъпът на граждани също е спрян от няколко елитни сгради“, информира го журналистът. „ Така твърдите вие, но не това е темата“, каза Христо Иванов. След минута последва оттегляне на Иванов и прекъсване на брифинга му.

Още след първата акция на Христо Иванов край Росенец в социалните мрежи се припомниха журналистически разследвания отпреди няколко години. Според тях в местността Буджака има огледален случай - няколко от луксозните имоти спират достъпа до плажа, като на практика го превръщат в частен. Тъй като една от къщите там е свързвана с бизнесмена Иво Прокопиев, който открито подкрепя „Да, България“, Христо Иванов е обвиняван в двоен стандарт.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (11)

кесо Чини ми се, че на Ристю десантчика май много му е харесало уискито на Бай Ахмед и си търси повод отново да иде да го опита. Нема лошо, само спазвайте дистанцията както предписват докторите, ей.
07.08.2020 17:12 / Отговор
Анастас НЕО'КОМУНИСТИ и ЗЕЛЕНИ ОТРЕПКИ .....

Вегани, Педераси, Тротонеткаджии, Чалгаджии, Не'плащащи осигуровки
и тям подобни дегенерати като Кърджилчето от Зелените .....

(обобщително)
.
07.08.2020 17:14 / Отговор
Не чух,не видях По темата си е,но нещо морална дилема съзирам!Както е тръгнало ще си остане един не лош самодеен актьор.Така и не го бива,като юрист.Носът му ще се продава добре.
07.08.2020 17:18 / Отговор
Вече е досаден. Изтърка се с тези воайяжи до Росенец.
И колко време му трябва да се запознае с казуса Буджака?
Да прочете статията-разследване "Само Breaking.bg: Как Христо Иванов ще отиде на Буджака, та там са къщите на половината министри на Костов"!
07.08.2020 17:29 / Отговор
АСЕН ИЛИЕВ ЩО Е ТО ТРОЦКИЗЪМ?
ЖИВОТНИ, КОЙ ЛИКВИДИРА ТРОЦКИ БЕ?
ЩЕ СИ ПРИЗНАЕТЕ ДОБРОВОЛНО ИЛИ ДА ПОСОЧВАМ? :)
08.08.2020 09:57 / Отговор
Покажи всички

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети