Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Христо Иванов с реверанс към ПП: Не отхвърли възможността за обща парламентарна група

Политика

Христо Иванов с реверанс към ПП: Не отхвърли възможността за обща парламентарна група

Христо Иванов с реверанс към ПП: Не отхвърли възможността за обща парламентарна група - Tribune.bg
Снимка:

Христо Иванов, лидерът на „Да, България“ с първи коментар на изборните резултати и подадена ръка към „Продължаваме промяната“. Иванов поздрави „колегите от ПП“ и заяви „Техният резултат е впечатляващ“.

„Не можем да кажем че има разговори, нека излязат някакви окончателни резултати. Ще са един от основните мандатоносители и надеждите са промяна на България са фокусирани при тях. Те ще трябва да работят за правителство“, заяви той.

Иванов признава, че са отлели техния резултат, но посипа главата си с пепел, че тяхната кампания изглежда не е била достатъчно добра.

„Тук няма място за сърдене, ние трябва да си направим нашия анализ, който ще се случи и ще си го направим много внимателно. Провал не бих казал, в следващия парламент ще можем да свършим онази работа, която искаме“, заяви лидерът на ДБ.

В резултатите той видя шанс ГЕРБ да бъдат държавни извън властта. Не отхвърли възможността с ПП да се слеят в обща група – технически пречки нямало, но в следващите дни щяло да стане ясно дали политически би имало смисъл.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети