Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Христо Иванов със сигнали до прокуратурата и НСО заради думите на Борисов за Мата Хари

Политика

Христо Иванов със сигнали до прокуратурата и НСО заради думите на Борисов за Мата Хари

Христо Иванов със сигнали до прокуратурата и НСО заради думите на Борисов за Мата Хари - Tribune.bg
Снимка:

Съпредседателя на “Демократична България” Христо Иванов съобщи, че внася два сигнала – до прокуратурата и до НСО, за да бъдат проверени цитирам „откровенията на Борисов пред "Франкфуртер алгемайне цайтунг" за Мата Хари. Това съобщи Иванов чрез видеосъобщение във Фейсбук страницата си. По думите му „с това свое изложение“ Борисов на практика признавал, че тези снимки са автентични и че в спалнята му има пари, които не могли да се обяснят с данъчна декларация.

„Това е първата индикация за незаконни доходи и корупция. Борисов се опитва да обясни този факт, който признава, с някакъв заговор и някаква Мата Хари, която проникнала, дебнела и години наред се е готвила за този удобен момент. Тя ги снимала и не е ясно какво е станало после с тези суми пари”, обяснява Иванов. По думите му снимките са правени в 4 отделни момента в период от 17 месеца. „Тоест, не ставало въпрос за еднократно проникване, а за дълъг период от време“.

Иванов твърди, че доказателство са завивките леглото, които са различни, както и серийните номера на банкнотите. Притеснителното било, че всеки би могъл да организира такъв пробив и да произведе компромат, който да постави в положение на уязвимост българския премиер.

„Това е огромен проблем за НСО, а те отричат. Едно от двете не може е да е вярно - или има пробив, и НСО да знае кои са лицата, или няма такъв. Тогава остава версията за корупция. Не може и двете да са верни. Мълчанието на прокуратурата, при положение, че Борисов намеква, че знае за коя дама  става дума, не е известно тази Мата Хари е задържана, разпитвана, показва, че прокуратурата се опитва да замита под килима”, твърди още Иванов. И оръжието ли е внасяла тя, попита той.

„Тук става дума за омерта, Борисов и Гешев са в една лодка. Гешев покрива всичко това под килима. Прокуратурата очевидно е в ролята на замазващия. Гешев пази гърба на Борисов, а Борисов затваря възможността за реална процедура, която може да доведе до разследване на Гешев“, коментира още Христо Иванов.

Иванов вече има и планове за мандата си в новия парламент – да бъдат прокарани промени в Конституцията, на база на които мандатът на Иван Гешев и на този ВСС да бъде предсрочно прекратен.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (17)

До мореплавателя-откривател Непоискан съвет от по-възрастен човек. Господин Иванов,в стремежите Ви да сте на върха на вълната и да изправяте чуждите кривици,да не би да пропуснете собствения си живот! Не съм останал с впечатлението,че сте голям праведник,най-малко светец!
07.12.2020 19:21 / Отговор
ГЕРБКП Троловете на ГЕРБ искат всяко престъпления на мутрата Борисов да остава безнаказано. Само за "Ало, Ваньо", Борисов никога повече не трябваше да има общо с политиката и да е в затвора.
07.12.2020 20:05
Буй Ало, Ваньо е измишльотина на ДС, също като лъжата с "мат'риала", двете каки и Винету! В политиката нямат място Йончева, Славчо, Ристьо, смръдливците, Радань и Галева, но разумните българи знаят как и кога да наказват! Ще им покажем вратата, хич не се съмнявай!
07.12.2020 20:50
АДВОКАТЪТ НА БОБОКОВИ-Е БОЙКИКЕВ/МАДЖОТО?.................................................................... ОСТРИ ДЕФИЦИТИ.......... ПО ВСИЧКИ НАПРАВЛЕНИЯ..........
07.12.2020 21:03
ГЕРБКП Кое ДС? Това, което крепи комуниста Борисов на власт ли?
07.12.2020 22:53
Буй отговаря Това ДС, което направи Атанасов шеф на НСС и сега го пробутва за партиен лидер! Прокурорчето от сталинската прокуратура на бай Тошо!
08.12.2020 08:00
Покажи всички
кесо Бай ви Ристю за всеки случай да поиска и ексхумация на разстреляната преди 103 години легендарна немска шпионка Мата Хари щот може да поиска привличането й като свидетел против Борисов. Смело Бай, Ристю, не му мисли много /то не че го прави де/.
07.12.2020 19:26 / Отговор
Анастас #

ДеБъйски Малоумник.
Трето поколиние Комуно-Соц Дегенерат.

(поетично)
07.12.2020 19:46 / Отговор
Шизофрения Ристю Байрактаров, като истински десен /с "ляв" уклон/, също се е взрял в персоната на Борисов! Явно и той ,като Мая Общата, Позитанската пача, Рада Дълбоката, Деса Мерцедеса ..., ляга и става с мисълта за Борисов ! То бива бива обсебване , ама тези всичките страдат от несподелена любов!
Страшна ревност, че Борисов е обърнал внимание на една "прекрасна госпожа"
/МатаХари/, а те са останали на сухо!
07.12.2020 19:46 / Отговор
Тодор Иванов е цар на сигналите до прокуратурата, в тая дисциплина никой не може да го бие. Ама виж нещо смислено самият той да направи, нема бате
08.12.2020 12:15 / Отговор
Покажи всички

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети