Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Христо Иванов търси отгорност от Борисов за „отравянето на България”

Политика

Христо Иванов търси отгорност от Борисов за „отравянето на България”

Снимка:

Лидерът на „Да, България” и съпредседател на Демократична България Христо Иванов обвини премиерът Бойко Борисов, че „трови България”. Във видео в социалната мрежа Фейсбук от Нова Загора той заяви:

„Ние търсим отговорност от Бойко Борисов затова, че неговите приятелски схеми и кръгове отровиха България в пряк и преносен смисъл, отровиха и Нова Загора”, каза Иванов.

Закани се и да търси отговорност от всички компетентни институции за решаване на проблема, който щял да направи национален.

„Решение отдавна трябваше да бъде намерено. От години Бойко Борисов нищо не прави. Очевидно е защо нищо не прави, той през това време открива тази инсталация, другарува си с нейните собственици, изпраща ги в Дубай. Така, че става ясно, че става въпрос за изключително приближена към него фирма. Искаме, както открива тази инсталация, така да я закрие”, призова Христо Иванов.

Два часа по-рано лидерът на „Да, България” пусна и видео от Пловдив. В него той настоя за оставката на кмета – Здравко Димитров.

„Г-н Зико да научи А и Б на демокрацията, защото той не е тук, за да тропа по масата и да се упражнява като някакъв средноазиатски деребей. Той е тук да работи за гражданите на Пловдив, които му плащат заплатата. Тази поредна гербаджийска деребейщина е причината хората да са на улицата”.  

Причината е, че Здравко Димитров не ги е поканил на предварителното обсъждане на новия бюджет за 2021 г.

„Кметът Здравко Димитров заяви, че ние не сме били поканени, понеже критиката ни не била градивна. Другата причина била нашите протести срещу правителството - докато протестираме срещу правителството, това положение щяло да продължи, наричайки ни мишоци”, заяви Веселина Александрова.

Иванов настоя и за извинение от Здравко Димитров.   


Коментари (12)

ЧЕРВЕНАТА ОФАНЗИВА НЕ СПИРА. СЛЕД СЪБИТИЯТА В АЗЕРБАЙДЖАН, БЪЛГАРИЯ СТАВА ОЩЕ ПО - ВАЖНА ЗА РУСИЯ.
ВСИЧКИ РУСКИ ПАРТИИ(БСП/БКП/ДБ /ТАКЪВ НАРОД/АБВ/ВЪЗРАЖДАНЕ/) В БЪЛГАРИЯ СА АКТИВИРАНИ ЗА ПРЕВЗЕМАНЕТО НА БЪЛГАРИЯ.
ГРАЖДАНСКАТА ВОЙНА ПРОВОКИРАНА ОТ ЛУМПЕНА РАДЕВ ЩЕ БЪДЕ СПЕЧЕЛЕНА ОТ БЪЛГАРИТЕ!
08.10.2020 15:23 / Отговор
Бойкикиев да духа таратора! Лустрацията си върви. Любен Гоцев го отнема. Вързалите се на лъжите им просто са аут.
08.10.2020 15:31 / Отговор
Премиерът! Днес е поискал оставката и на кмета на Пловдив! Започвам да се притеснявам за мен,въпреки че съм свободен артист,но и за психичното здраве на мореплавателят с големо носле!Представете си го в парламента с 4% глас!
08.10.2020 15:44 / Отговор
Бойкикев, ама ти сериозно ли ?!
08.10.2020 16:07 / Отговор
Ама какво чакаме?Да се дигнеме и ние, за да видят,че така не може! Ние сме много повече!Когато си мълчиме, става по-лошо!
08.10.2020 16:15 / Отговор
Покажи всички

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още