Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Христо Иванов за ИТН: Да не си мисли някой, че ние сме смокинов лист, зад който да се скрие друга форма на управление

Политика

Христо Иванов за ИТН: Да не си мисли някой, че ние сме смокинов лист, зад който да се скрие друга форма на управление

Христо Иванов за ИТН: Да не си мисли някой, че ние сме смокинов лист, зад който да се скрие друга форма на управление - Tribune.bg
Снимка:

„Аз не си спомням, когато говоря в НС ГЕРБ и ДПС да ми ръкопляскат. Няма нужда от изясняване на нашата позиция“, заяви Христо Иванов пред Нова телевизия по повод изострените отношения с ИТН след негова декларация в Народното събрание.   

Припомняме ви, че вчера Тошко Йорданов обвини Христо Иванов и Мая Манолова в играене на мръсни игри и попита от трибуната на парламента какво се е случило с ДБ през последните дни. 

На въпрос дали има сигнали, че някой използва ДБ, съпредседателят на партията отговори, че това не го интересува. Той определи консултациите с ИТН като неструктурирани.

„Ако сме готови да изолираме ГЕРБ и ДПС, ще продължим разговорите, но нека да си говорим на политически език“, призова Христо Иванов.

„Да не си мисли някой, че ние сме смокинов лист, зад който да се скрие друга форма на управление", каза още съпредседателят на ДБ.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати