Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Христо Иванов предлага политическите лидери леко да се оттеглят

Политика

Христо Иванов предлага политическите лидери леко да се оттеглят

Христо Иванов предлага политическите лидери леко да се оттеглят - Tribune.bg
Снимка:

Ако дойде при нас третият мандат, ще се опитаме да го реализираме, каза той

Ако дойде при нас третият мандат, ще се опитаме да го реализираме, коментира в кулоарите на парламента лидерът на ДБ Христо Иванов. Според него в преговорите е нужен малко по-диалогичен подход и уважение към всички участници.

"Трябва да се търси някаква реконструкция на това мнозинство, на базата, на която да се реализира третия мандат. Трябва да намерим начин може би чрез промяна на формулата, изобщо начина на водене на преговорите, на комуникация и на взимане на решенията, да опитаме в рамките на досегашното мнозинство, да намерим нова конструкция", заяви Иванов. 

"Би могло да помогне леко оттегляне на лидерските политически фигури от лидерските места в кабинета, за да намалим усещането, че кабинетът е парцелиран", коментира Иванов.  Според него третият мандат трябва да бъде нещо като втори опит за първия мандат. По думите му трябва да е ясно, че "Продължаваме промяната" трябва ще имат водеща роля, защото осигуряват най-много от гласовете и те са спечелили изборите.

Съпредседателят на "Демократична България" обърна внимание за пореден път, че за България не е добре да се ходи на избори.

 


Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети
Искате ли връщане на хартиената бюлетина?
Покажи резултати Скрий резултати