Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Христо Петров-Хазарта: Не споделям дивата еуфория за махане на Паметника на Съветската армия

Политика

Христо Петров-Хазарта: Не споделям дивата еуфория за махане на Паметника на Съветската армия

Христо Петров-Хазарта: Не споделям дивата еуфория за махане на Паметника на Съветската армия - Tribune.bg
Снимка:

Не споделям дивата еуфория за моменталическото махане на Паметника на Съветската армия, коментира пред Нова тв Христо Петров, по-известен като Ицо Хазарта, кандидат от коалиция "Продължаваме промяната" - "Демократична България". 

"От една страна, това е паметник на окупатори и трябва да се махне, но ако погледнем цялостната картина - това е поредната тема, която ни разделя. В Австрия такъв паметник стои, дали са по-глупави от нас", аргументира се певецът и бивш депутат от ПП. Според него всяко действие на политици, извършено в предизборна кампания, казва нещо на хората. Изненадващо Хазарта повтори тезата на служебния премиер Гълъб Донев, че решение за паметника не бива да се взема по време на кампанията. Той призна, че дори на улицата хората го спират с въпроса - "Приятел, вие добре ще го съборите, но не е ли по-добре нещо да построите?".

"Всяко действие в политиката има отзвук и символизира нещо. Историята ще те помни с това, че нещо си съборил. Събирали сме се с приятели на Паметника, нито веднъж не сме чествали. Не се чуваме. Може да не харесваме някои хора, но трябва да се опитваме да ги разбираме", категоричен е певецът.

 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети