Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Христов: Радев няма опит в политиката. Трябваше да си уволни съветниците

Политика

Христов: Радев няма опит в политиката. Трябваше да си уволни съветниците

Христов: Радев няма опит в политиката. Трябваше да си уволни съветниците - Tribune.bg
Снимка:

В България не сме готови за широка коалиция, категоричен е председателят на СДС

„Не че няма за какво да се атакува управлението, но битката през лятото бе някои отново да се наместят на политическата софра. С новата дата президентът вероятно се опитва да помогне на формациите, които му симпатизират, но реално тази дата няма никакво значение. Той успя да обиди голяма част от българите, католици, арменци, протестанти, с датата 4 април. Вероятно няма опит в политиката. Той няма да бъде запомнен с нищо. Трябваше да си уволни съветниците“. Това коментира в „Офанзива с Любо Огнянов“ по NOVA NEWS председателят на СДС Румен Христов.

СДС смята промени в Изобрния кодекс преди избори за голяма грешка, най-малкото затова, че избирателите трябва да са добре подготвени за начина и процедурите, по които ще гласуват.

„В момента имаме възможност да гласуваме машинно. Нека да вършим нещата стъпка по стъпка, да видим как ще мине машинното гласуване, след това да мислим за идеи като гласуване по пощата“, смята Христов.

„В България не сме готови за широка коалиция, която да включи в едно десни и леви. Ние няма как да влезем в коалиция с БСП“, убеден е лидерът на СДС.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (5)

Тартаковер Мислено махаме официалното облекло на този човек. Обикновен селски мъж. По-грубо би могъл да мине за клошар. Безизразен, брадясал, невзрачен. Без чар, без излъчване, без обаяние. Интервютата и разговорите с него напълно покриват външното впечатление. Всъщност това е лицето и олицетворение на днешния СДС.
А бяха времена, когато СДС имаше блестящи оратори, хора водачи, умни политици, завладяващи лидери. Всичко остана в миналото. Все пак ние, които имаме спомени за онова вдъхновено време, трябва да се броим за щастливи.
16.01.2021 21:42 / Отговор
хибридна твар Тартаковер цял ден хвали Путин, руските посланици и важността на руския език и накрая се изсира колко вдъхновено било за него времето на СДС. В ДС, като навсякъде в оня строй, са ги наемали по критерий по вярност на партийната идеология, а не по критерий интелект и някакви лични качества, и си им личи и до сега.
16.01.2021 22:01
Поздрав за феновете митрофанови: От печата: "Братът на посланик Елеонора Митрофанова – Алексей издирван за подкупи и тежка корупция"
16.01.2021 22:22
ЗАЩО?.. КОРУМПИРАНИЯТ РУМЕН РАДЕВ НЕ ПОКАНИ СДС НА КОНСУЛТАЦИИТЕ?
ТОВА КАЗВА ВСИЧКО........
А СЕГА ПОЛУЧАВА ПОДКРЕПА ОТ РУСКАТА МАТА ХАРИ-ПОСЛАННИЧКА......
КОЛКОТО ДО ТОЗИ ЧЕРВЕЙ-ЧЕНГЕ ТАРТАКОВЕР, ТОЙ Е ПРИКЛЮЧИЛ ОТДАВНА С ЧОВЕШКОТО ПОВЕДЕНИЕ.....
16.01.2021 22:32
Абсолютно не понасям Радев, но някъде прочетох, че изборите през 2014г. са проведени на 5ти октомври, когато е бил Байрям. Така че пълна угодия няма. В крайна сметка важното е как ще гласуваме, а не кога.
16.01.2021 21:48 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети