Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. И Димитър Пенев ще влиза в политиката – кандидат-депутат от коалицията на ВОЛЯ и НФСБ

Политика

И Димитър Пенев ще влиза в политиката – кандидат-депутат от коалицията на ВОЛЯ и НФСБ

И Димитър Пенев ще влиза в политиката – кандидат-депутат от коалицията на ВОЛЯ и НФСБ - Tribune.bg
Снимка:

Легендарният треньор Димитър Пенев официално бе представен като кандидат-депутат в листите на ВОЛЯ и НФСБ, съобщиха от партията на Веселин Марешки. Това е втората футболна легенда в екипа на бизнесмена, след като вчера бе потвърдено включването на носителя на „Златната обувка“ и абсолютен голмайстор на България Петър Жеков.

Като футболист, общо 8 пъти е шампион на България и 5 пъти носител на Националната купа. За повечето българи, обаче, той остава в съзнанието като най-успешният треньор на страната, който отвежда националния отбор до бронзовите медали на Световното първенство в САЩ ‘94.

„Димитър Пенев и Петър Жеков са представители на златното поколение български атлети и тяхното включване в политическия процес не изглежда случайно“, допълват от партията. Миналата седмица стана ясно, че още две футболни легенди – на Левски и на ЦСКА влизат в предизборната надпревара. Емил Велев-Кокала и Христо Марашлиев ще участват заедно в изборите в листата на БСП. Те са част от гражданската квота на социалистите.

Двамата ще са кандидати на социалистите за депутати в столичния 24 многомандатен избирателен район. Освен футболните легенди на двата столични гранда сред номинираните  от БСП е и друг известен футболист от близкото минало – Георги Георгиев-Гецата.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (9)

Да бе, Това не е сериозно!
02.03.2021 12:20 / Отговор
ПЕНАТА Е ПО-ДОБЪР ПОЛИТИК ОТ РУМЕН РАДЕВ К. НИНОВА, М. МАНОЛОВА......................... БЪЛГАРИН Е!
02.03.2021 13:40 / Отговор
коментатор по-добър от Тюфлека може, но ти си много заблуден и тъп. или трол.... за да хвалиш един стар и изкукуригал човече. А ми, че той фъфли, паметта му я няма, засича като стар пищов, да не говорим за другите му "качества".... дето ги няма...
02.03.2021 20:07
Лино ПЕНАТА Е ЧОВЕКА ЗА МЯСТОТО НА ДОНДУКОВ 2.
ПОНЕ ЩЕ ОБЕДЕНИ ФУТБОЛИСТИТЕ И ЩЕ НАПРАВИ
ЕДИН ХУБАВ ОТБОР. А ТОЯ ГЛУПАВ ФАТМАК ЗА НИЩО
НЕ СТАВА И ЧЕП ЗА ЗЕЛЕ.
02.03.2021 14:03 / Отговор
. . . Ако сравняваш с Фатмака Радев , разликата е огромна! Пената винаги е разсмивал и радвал хората, и навсякъде е имал успехи! Докато Радев с неговите изпълнени със злоба слова, предизвиква само погнуса! Да не говорим ,че за Пената се знае ,че винаги е държал сам да си плаща сметките , докато Радев е бил паразит, цял живот на държавната ясла!
02.03.2021 18:37
Кико От лудницата ли си избягал? Сбъркана терапия и тотално атрофирал мозък.
02.03.2021 20:38 / Отговор
НЕ БЕ, РУМЕН РАДЕВ ИЗБЯГА ОТ БЪЛГАРСКАТА АРМИЯ, ЗА ДА СЛУЖИ НА ЧЕРЕПА................. ТОТАЛНО КОРУМПИРАН........
02.03.2021 22:53
Мина Ей така, като на снимката , ще гледа и в пленарната зала, ако влезе в парламента.И на другия ден ще стопли за какво става дума.Симпатизирам и на Пенев и на Жеков, но за бога, не им е мястото в народното събрание.
03.03.2021 09:57 / Отговор
Тартаковер Когато нещо е истина, как да напишеш обратното, защото с автора виждате различно политиците? Мина е написала коментар, с който няма как да не се съглася. Плюс това е духовит, което също му придава чар.
03.03.2021 17:40

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети