Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. И Корнелия Нинова е приета във ВМА с коронавирус

Политика

И Корнелия Нинова е приета във ВМА с коронавирус

И Корнелия Нинова е приета във ВМА с коронавирус - Tribune.bg
Снимка:

Лидерът на БСП Корнелия Нинова бе приета днес във ВМА София след положителен тест за Covid-19.

Повече информация за здравословното ѝ състояние ще бъде предоставена допълнително.

Тя става поредният депутат от БСП, който се оказва заразен. Само преди 3 дни беше гост и в БТВ на предаването „Лице в лице“ с Цветанка Ризова.

Добре съм. Благодаря за загрижеността на всички, които ми звъните и пишете. Извинете ме, че в момента не мога да ви отговоря. Пожелавам на всички българи здраве и кураж. Бъдете внимателни и се пазете.
С много уважение и признателност към лекарите и медицинските работници, които рискуват себе си, за да спасяват нас. Знам, че ще се справим“, съобщи по-късно Нинова във Фейсбук.

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (14)

Mihaela А,ааязащо в най добрата болница? Нали беше измислица на Борисов да заглуши протестите. Сега пак лапа от каймака- най доброто иска ,а и най доброто ще получи. Вместо нея ще умре някой НУЖДАЕЩ СЕ , но за него няма да има място ,НАЛИ? САМО ЗА КУРНЕЛА!
30.10.2020 18:10 / Отговор
Дааа До вчера ИДИОТИТЕ от нейната група отказваха да носят маски, гориха маски.. А днес тая гъска във ВМА.. НАЛИ няма вирус, що не се лекува на село с билки... А ГЛУПЕНДЕРИТЕ и вярват и повтарят като папагали... А лекарите, а техните семейства...
31.10.2020 08:53
За простите съчки вече няма места в лечебните заведения, а водачката на троловете, които разпространяват лъжата, че няма такъв вирус е в най-добрата болница. Ще я лекуват специалистите, които тя, управляваната от нея бясна тролска пасмина и протестиращите унижават и тормозят месеци наред и чиито животи застрашават. Някой от нейните ще я пита ли колко пари е взела да се пише болна от корона вирус или на нея и се полага съчувствие? Цинично и нагло. Комунистите си имат гуруто Мангъров – да пият чай и да не припарват до болница.
31.10.2020 09:01
Ама защо не си остане вкъщи да се лекува под наблюдението на личния лекар?!?! Защо бърза да влезе в болница,и то най-добрата за лечение на К19
Госпожа Лъжа
30.10.2020 18:25 / Отговор
дим Отиде да се ликува при Мутафчийски
30.10.2020 18:28
благоев по добре при Магъсарян ...Тя ме е фен и той на нея
30.10.2020 18:56
Мангър, Мангър... КуРнела, КуРнела..
Лъжа, Лъжа...
Ковид до Ковид, мила моя майно льо...
30.10.2020 19:00 / Отговор
коментар А мангъра къдей бе, що не отиде при него на чайчета и супички!
31.10.2020 18:45
Г-жа Лъжа И ето че пак всички сме равни, а някои са ПО-РАВНИ като другарката Нинова. Защо не се лекува в болницата в Мизия, ами точно във ВМА при "страшния и депресиращ" ген. Мутафчийски?! Не ме гледайте какво говоря, ами какво върша... Това са БСП. И тия мошеници- милионери и некадърници искат да управляват България?!
30.10.2020 19:48 / Отговор
Ехооо.. Ехоо..другарке КУРнело, нали такова заболяване НЯМА, ма идиотке ? Разкарай се от ВМА и не заслужаваш да стоиш около светилото Мутафчийски, след като се РАЗЧЕКНАХТЕ да отричате ВСИЧКО И ВСИЧКИ , които се борят от самото начало с коварния вирус ! Вашта скапана майка, комунисти - ВЪШЛИВИ с милиони от ОКРАДЕНАТА Б-я !!! Комунистически уроди, разчекнахте се да отричате и да се ОПЪВАТЕ на всичко МЪДРО сътворено от кабинета Борисов и се пънехте като ВЪШЛЯСАЛИ МАГАРЕТА на мост, СЕГА ЗАСЛУЖАВАТЕ да ви ебем майката ПФУуууууу...Марш при Мангъров гадост КУРнело ! НЕ СТЕ БЕЗСМЪРТНИ ИДИОТИ с ИДИОТИ, УУУУУУУУуууу...
30.10.2020 19:53 / Отговор
Бай Гроздан При глиста Мангъров смятай, че е умряла и тя си ги знае много добре, ама когато ѝ опре яйцето до гъза, забравя и думи, и клетви, и политическите лакърдии и тича при ген Мутафчийски, крушовишката пача смотана!
30.10.2020 20:03
кесо Браво!
30.10.2020 20:37
Покажи всички

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети