Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. И Марешки ще нарича Корнелия Нинова „г-жа Лъжа”

Политика

И Марешки ще нарича Корнелия Нинова „г-жа Лъжа”

И Марешки ще нарича Корнелия Нинова г-жа Лъжа - Tribune.bg
Снимка:

Лидерката на БСП излъгала, че няма да подкрепят и двамата кандидати за шеф на КПКОНПИ

Веселин Марешки се присъединява към хората, които наричат лидера на социалистите Корнелия Нинова „г-жа Лъжа”, обяви лично председателят на партия „Воля – българските родолюбци” на брифинг в парламента.

Марешки се възмути, че Нинова е излъгала днес, когато е обявила от трибуната в пленарна зала, че БСП няма да подкрепи нито една от двете кандидатури за председател на Антикорупционната комисия/КПКОНПИ/.

„Само минути, след това, те участваха в гласуването на двете кандидатури. Оттук нататък ние няма как да се обръщаме към г-жа Нинова освен като към „г-жа Лъжа””, констатира Марешки.

В зала 165 депутати дадоха своя глас за главния прокурор Сотир Цацаров, за да оглави Антикорупционния орган, а само 30 бяха против. Все пак 27 депутати от БСП са подкрепили кандидатурата на Сотир Цацаров при вота, стана ясно от таблото в зала, което показа как са гласували партиите.

„Само днес чухме няколко нагли лъжи. За госпожа Нинова истината не е от значение”, коментира пред журналисти Веселин Марешки.

Според лидера на „ВОЛЯ” Нинова е тръгнала и срещу хората, които искат един лев субсидии за партиите у нас.

„Стана ясно, че заради избирането на Валери Симеонов с гласовете на БСП за заместник-председател на парламента е направена тази сглобка, за да може БСП и лично Корнелия Нинова да се изправят срещу интересите на българския народ и да гласуват за 8 лв. субсидия какъвто е фактът към днешна дата”, разкри лидерът на партия „ВОЛЯ”.

Червената лидерка е влязла в „гнусна договорка”, твърди Марешки, защото е подкрепила Валери Симеонов за заместник-председател на парламента. По думите му Кристиян Вигенин като заместник-председател на Народното събрание също стоял плътно зад Симеонов, което показвало колко са съпричастни БСП към проблемите на майките.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети