Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. И „Отровното трио“ набира доброволци за наблюдение на изборите

Политика

И „Отровното трио“ набира доброволци за наблюдение на изборите

И Отровното трио набира доброволци за наблюдение на изборите - Tribune.bg
Снимка:

И Отровното трио се захвана да набира доброволци за наблюдение на изборите. Велислав Минеков, Николай Хаджигенов и Арман Бабикян са направили платформа за наблюдение на изборите, съобщиха те в социалната мрежа Фейсбук.

„Достатъчни са 15 000 човека, разпределени в секциите в България, за да държим мутрите далеч от свещеното ни право на глас“, заявяват организаторите. Допълват, че ще поддържат и екип от юристи, които да консултират и помагат при изпращане на сигнали за нарушения.

Преди дни „Изправи се.БГ“ с Мая Манолова и неформалното обединение „Отровното трио и гражданите“ подписаха споразумение за провеждане на честни избори и влизане в 45-то Народно събрание. Триото и Манолова се договорили за няколко основни точки в споразумението, сред които съвместно участие на предстоящия вот, усилия за създаване на мнозинство, изработване на обща управленска реформа и др.

Пръв доброволци за наблюдението на изборния процес започна да събира Христо Иванов, лидер на „Демократична България“. За да може да има паралелно преброяване на вота на предстоящите избори са нужни 12 000 души, изчислиха от партията в края на декември.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (7)

ЧЕРВЕНИТЕ МУТРИ(Р. РАДЕВ, МАНОЛОВА, ЧЕРЕПА, НИНОВА, ТРИФОНОВ, БОЙКИКЕВ)...... СЪЗДАВАТ БОЙНИ ГРУПИ ЗА РЕКЕТИРАНЕ НА ИЗБИРАТЕЛИТЕ ДА ГЛАСУВАТ ЗА ЧЕРВЕНИТЕ МУТРИ......
ПРОКУРАТУРАТА ДА ВЗЕМЕ МЕРКИ
06.01.2021 10:33 / Отговор
:) Орките на ГЕРБ най-много ги е страх, че някой ще наблюдава изборния процес и ГЕРБ-ДПС да не изманипулират и тези избори. Спокойно, нали надухте администрацията за тези 10 години, имате си зависими овце да гласуват за вашата шайка.
06.01.2021 11:02
Българите най-много ги е страх от рекета на червените мутри от ВИС, СИК, ЧЕРЕПА, ГАЛЕВИ Съответно от Р. РАДЕВ, БОЙКИКЕВ-МАДЖОТО, НИНОВА, МАНОЛОВА........
06.01.2021 11:36
Киро Бизона Оня цървул Ристе от ДеееееБъ, с вид, харизма и интелект на болен борсук, иска 12 000 наблюдатели на изборите, тея тримата недоклецани шибаняци искат 15 000! Ама вие наред ли сте изобщо, а? Кой ще дойде да ви наблюдава изборите и да се бута между хората в условията на пандемия без пари, само за ваш хатър? Ами свършиха се вече загубеняците в България! Че и безплатно искате, а? Ей сега ще се затърчат цели градове и градчета, села и паланки! Много „наблюдатели“ ще съберете – има, няма 200-300! Ма вие си плямпайте, че иначе ще ви забравят до изборите!
06.01.2021 14:32
Бай Гроздан На снимката: Минетков вече се е изпърдял и сега пита другите „А бе вие усетихте ли нещо?“.
06.01.2021 14:49
Ако ми се мерне някое от тези влечуги или техните доброволци лично ще чуе за себе си истини, които никога не е искало да разбира.
06.01.2021 14:08 / Отговор
Татулова На какво законово основание ще присъстват тези "доброволци"? 12 000 на Ристьо Комунисто, 12 000 на Смрадливците и Отрови се.бг, прибавяме застъпниците на партиите, които се регистрират по закон, прибавяме и хората от комисиите в секциите, та мислите ли, че някой може да влезе да гласува, а ще има и машини и всичко това в класните стаи по училищата, в условията на пандемия? Ако някой още не е разбрал, че се готви нещо още по-чудовищно от Костинбродската афера, но не в деня за размисъл, а в деня на вота, да си коригира фокуса на обектива и да види мераците на протестърската банда като заплаха за правовия ред в държавата, понеже никой от тях няма да влезе в парламента и ги устройват хаос и анархия, че да не им видим позорните 2-3 процента!
06.01.2021 17:11 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети