Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. И Цвета Караянчева ще участва в „Шоуто на Слави“

Политика

И Цвета Караянчева ще участва в „Шоуто на Слави“

И Цвета Караянчева ще участва в Шоуто на Слави - Tribune.bg
Снимка:

Румен Радев отказва

И председателят на НС Цвета Караянчева е приела поканата да гостува в „Шоуто на Слави“.

„Ще участвам в Шоуто на Слави с удоволствие. Ние сме открити хора и нямаме притеснения от всякакви въпроси“, е заявила Караянчева пред vevesti.bg. В края на седмицата обаче тя заминава в командировка в Япония и Финландия. Затова първата възможна дата за участие в предаването е 26 ноември.

Както по-рано Tribune.bg съобщи, премиерът Бойко Борисов също е потвърдил участие в „Шоуто на Слави“. Той най-вероятно ще гостува там на 21 ноември – следващата сряда.

Участие са потвърдили и главният прокурор Сотир Цацаров, и омбудсманът Мая Манолова. Те ще седнат на дивана на шоумена съответно на 22 ноември ( четвъртък ) и на 23 ноември ( петък ).

До момента единствено президентът Румен Радев е отхвърлил поканата. „Подобно участие не се планира“, са заявили от кабинета му за mediapool.

Вчера Слави Трифонов отправи покани за гостуване в шоуто към председателя на парламента, президента, министър-председателя, главния прокурор и омбудсмана Мая Манолова. А поводът са протестите в страната.

Името му обаче се свързва с движението ДНЕС, което явно подкрепя протестите. Освен това се смята, че самият водещ има политически амбиции.

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети