Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. ИК на ГЕРБ не прие оставката на Георги Мараджиев като областен координатор на партията в Пловдив област

Политика

ИК на ГЕРБ не прие оставката на Георги Мараджиев като областен координатор на партията в Пловдив област

ИК на ГЕРБ не прие оставката на Георги Мараджиев като областен координатор на партията в Пловдив област - Tribune.bg
Снимка:

След като се запозна с всички факти и обстоятелства около имущественото състояние на Георги Мараджиев и изслуша неговата позиция днес в национален ефир, Изпълнителната комисия (ИК) на ПП ГЕРБ взе решение да не приеме оставката му като областен координатор на партията в Пловдив област, съобщиха от ГЕРБ.

Ръководството на ГЕРБ благодари на Георги Мараджиев за проявения висок морален стандарт с депозираната оставка при появата на най-малкото съмнение около репутацията му. ИК на ГЕРБ оценява високо работата на Георги Мараджиев като областен координатор, вследствие на която на последните местни избори в Пловдив област ГЕРБ спечели 6 нови общински кметове.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (1)

КИРИЛ ТАЗИ СУТРИН ГЛЕДАХ РАЗГОВОРА МУ С АНТОН ХЕКИМЯНИ ОСТАНАХ УЖАСЕН ОТ НЕВЕЖЕСТВОТО НА ВОДЕЩИЯ. ДЪНОТО Е СТИГНАТО. НЕ МОЖЕ ПО НАЦИОНАЛНА МЕДИЯ ВОДЕЩИЯ ДА Е ТОЛКОВА НЕОСВЕДОМЕН И ДА ДЕМОНСТРИРА НЕГРАМОТНОСТ. ДА БЕШЕ ПРОЧЕЛ, А АКО ГО МЪРЗИ ДА ПОПИТА И ЩЕШЕ ДА Е НАЯСНО ЗАЩО СДЕЛКАТА Е ИЗПОВЯДАНА ПО ПАЗАРНИ ЦЕНИ, А НА КАКТО ТОЙ ПРЕДЛАГАШЕ ПО ДАНЪЧНА ОЦЕНКА ЗАЩОТО БИЛИ БАЩА И СИН. АМИ ИМА ХЕКИМЯНЕ ЗАКОН ЗА КОРПОРАТИВНО ПОДОХОДНО ОБЛАГАНЕ И ТАМ СЕ ТРЕТИРАТ СДЕЛКИ МЕЖДУ СВЪРЗАНИ ЛИЦА. . АЛО БТВ СЪБЕРЕТЕ СИ ВЕРИСИЙТЕ, КАЗВАШЕ БАБА МИ. ТАКИВА КАТО АНТОНЧО ГИ ПРАТЕТЕ ПО КАБЕЛАРКИТЕ, ТЕ ВИ ВРЕДЯТ.
19.02.2020 11:23 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети