Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Илиан Тодоров: Два милиона софиянци са жертви на терор!

Политика

Илиан Тодоров: Два милиона софиянци са жертви на терор!

Илиан Тодоров: Два милиона софиянци са жертви на терор! - Tribune.bg
Снимка:

Не може да отнемаш чужди права, заради собствения ти кеф, настоява областният управител на София

Два милиона софиянци са жертви на терор, се казва в позиция на областният управител на София Илиан Тодоров.

„Всеки има право да протестира, да изразява мнение. Това е демокрация. Не може обаче да спираш хората да закарат близките си до спешна помощ, до болницата“, категоричен е той.

Областният управител настоява още, че не може да се възпрепятстват хората да стигнат до работните си места, както и да се спират родители да вземат децата си от детска градина, училище или да видят възрастните си родители!

„Не може да отнемаш чужди права, заради собствения ти кеф или възгледи. Нямаш право да блокираш пътища, заради политически си пристрастия. Това е терор“, възмутен е Илиан Тодоров.

Според него е недопустимо 2 милиона софиянци да бъдат жертва на шепа погазващи закона личности.

„Никой не ви спира да протестирате, но не пречете на останалите да живеят“, изтъква областният управител на София.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (8)

Цяла България е тероризирана вече 11 години от мафиотския терор и рекет на една много нагла, проста и неука мутра. Протестирайте хора, ние ви подкрепяме , и най- после да си отвоюваме свободата, гражданските права и да имаме една истинска демокрация. Наложително е да има нова Конституция, нови закони, тъй като в голяма степен тези са лобистки и сбъркани.
30.07.2020 15:12 / Отговор
Бъди сигурен, че.. И Ако те видя в палатка на Орлов мост, няма да те подкрепя
30.07.2020 17:09
ВЪН от кръстовищата на София! Цинизъм е шепата терористи от Божково/Бабикяновите палатки да говорят от името на цяла България!
30.07.2020 18:42
коментар Абе вие палаткаджиите ли сте цяла България бе другарю?!Събрали се 7/8 човека на летуване в палатки на булеварда и се драскат за цяла България, Ади от тука бе дете мамино!
31.07.2020 09:00
ПАРТИЗАНИТЕ НА РУМЕН РАДЕВ И КОРНЕЛИЯ НИНОВА СА НАЙ - ЖЕСТОКИТЕ МУТРИ В БЪЛГАРИЯ! ТЕ ЩЕ БЪДАТ НОВИТЕ АКТИВНИ БОРЦИ ПРОТИВ ЕВРОПЕЙСКАТА ЦИВИЛИЗАЦИЯ, КОИТО ЩЕ НИ РЕПРЕСИРАТ, ЩЕ НИ ПРИНУЖДАВАТ ДА РАБОТИМ ЗА ЧЕРВЕНИТЕ КАПИТАЛИСТИ, КОИТО ПЪРВО ИЗБИХА СТАРИТЕ БЪЛГАРИ ПРЕЗ 1944/5 БЕЗ СЪД И ПРИСЪДА, А ПОСЛЕ СЕ НАНЕСОХА В ТЕХНИТЕ ИМОТИ В ЦЕНТЪРА НА ГОЛЕМИТЕ ГРАДОВЕ.КОЙТО УЧАСТВА И ПОДКРЕПЯ "ПРОТЕСТИТЕ" Е АКТИВЕН БОРЕЦ=ТЕРОРИСТ=ПАРТИЗАНИН=БЪЛГАРОУБИЕЦ
30.07.2020 15:31 / Отговор
Моника Има ли закони в тая страна?
Разбеснялата се пасмина могат да кажат че съм мутра, ме съм убиец, че съм крадец, че съм неудобна, но само съдът решава каква съм, а не народния съд!
Къде е редът и зачитането на личните ми права?
Тадев е най-големата разбесняла се мутра и аз не мога да се подчинявам на един болен човек. Правителството да си влезе в ролята на пазител и да усигури ред и дисциплина! Това е анархия!!!
30.07.2020 16:33
Пенка Къневс Защо ги търпяхте 40 години, като бяха толкова лоши?
03.08.2020 09:55
Инфо от Breaking.bg: " Палатките са донесени и разпънати от бившия военен министър Николай Цонев, разследван за злоупотреби по време на управлението му в Министерството на отбраната. С него е била и Мая Манолова. Цонев е доверено лице на президента Румен Радев и с негова помощ са кадрували в МО по време на служебния кабинет."
30.07.2020 18:56 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати