Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Илияна Йотова: Финансовият министър беше разкрит за продажбата на държавна земя

Политика

Илияна Йотова: Финансовият министър беше разкрит за продажбата на държавна земя

Илияна Йотова: Финансовият министър беше разкрит за продажбата на държавна земя - Tribune.bg
Снимка:

„Финансовият министър беше разкрит. Първо от министъра на земеделието, който е споделил в процеса на обсъждане на бюджета, че се готвят да продават земеделски земи, а след това от парламентарната комисия по земеделието, храните и горите“. Такъв коментар направи вицепрезидентът Илияна Йотова по повод думите на Асен Василев, че е фалшива новина това, че в проекта за бюджет има заложена продажба на земи от Държавния поземлен фонд.

Според нея Асен Василев вероятно е смятал, че някъде в многото цифри и дискусии може да продаде този поземлен фонд.

В самото управление и в подкрепящите партии има тежки съмнения как са правени сметките в държавата, добави вицепрезидентът Илияна Йотова, цитирана в БТА.

„Много се надявам на съдържателна дискусия в пленарна зала и да видим как ще бъде приет бюджетът на първо четене. Дано разумът проговори“, добави тя. По думите ѝ сред народните представите има много компетентни хора що се отнася до финансите и до справяне с държавния бюджет.  „Много се надявам, че тези хора няма да изкривят физиономиите си пред собствените си огледала и да гласуват нещо, което е в ущърб на българските граждани, колкото и да са водени от мисълта да участват във властта“, коментира Йотова.

 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети