Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Илияна Йотова Хората нямат доверие в политическата система

Политика

Илияна Йотова Хората нямат доверие в политическата система

Илияна Йотова Хората нямат доверие в политическата система - Tribune.bg
Снимка:

„Гласувам на машина от момента, в който се гласува с машина. Смятам, че това е най-добрият и най-защитеният вот. Сигурно ще дойде време да се направи анализ, за да защитим всички ние правото си на избор“ . С тези думи вицепрезидентът Илияна Йотови упражни правото си глас в София.

„Гласувах за силен човек, който показа, че има позиции, който не се притеснява да говори за най- дълбоките и най-страшни проблеми и да предлага решения. Гласувах за смел човек, който не се притеснява от дебати, който има своите решения  и не се измъква с общи формулировки и усмивки“.

По отношение на поисканата от Денков оставка на директора на ДАНС, Йотова уточни, че предстои да се разгледа този въпрос.

„Много са неизвестните още. Ние не знаем какви са резултатите от проверката, къде е флашката. Има много въпроси, които ние като общество трябва да решим. Това не се решава с изявление преди изборите в петък, нито се решава в изборния ден“.

По отношение на ниската избирателна активност, вицепрезидентът коментира така:

„Това е недоверие в политическата система, в политиците. Хората са разочаровани. Те видяха, че каквито и послания да бяха отправени по време на протестите, това няма значине, защото и най-големите противници си стиснаха ръцете в името на това да използват властта“.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети