Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Илияна Йотова: Румен Радев помогна на ПП много, за да имат своята политическа кариера

Политика

Илияна Йотова: Румен Радев помогна на ПП много, за да имат своята политическа кариера

Илияна Йотова: Румен Радев помогна на ПП много, за да имат своята политическа кариера - Tribune.bg
Снимка:

"Никога не е късно човек да има надежда. Успокояващо е това, което чуваме от академик Денков. Готви се програмна декларация, около която ще се опитат да направят и правителство. Очевидно ще става дума за програмен кабинет". Това заяви вицепрезидентът Илияна Йотова в предаването "Още от деня" по БНТ.

По повод мнението на президента Румен Радев за "Продължаваме промяната" тя обясни, че няма да влезе в ролята на говорител на президента и подчерта, че по-скоро ще коментира ситуацията такава, каквато е.

"Румен Радев помогна на ПП много, за да имат своята политическа кариера. Оттук нататък те са си отделна политическа формация и за всичко си носят отговорността. Никой не им стои на главата, за да им казва какво да правят", конкретизира тя.

Илияна Йотова сподели, че кабинетът Габровски не би могъл да сработи и добави: "Каквито и хора да се предлагат, каквито и експерти, става дума за политически мандати. Това не са технически кабинети. Нямаше как да мине този кабинет, защото политическа партия ГЕРБ не е излязла от изолацията, в която попадна през 2020 година."

 

 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети