Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Илияна Йотова: Има сигнали, че списъкът „Магнитски” ще продължи да расте

Политика

Илияна Йотова: Има сигнали, че списъкът „Магнитски” ще продължи да расте

Илияна Йотова: Има сигнали, че списъкът Магнитски ще продължи да расте - Tribune.bg
Снимка:

По темата с конгреса на БСП, вицепрезидентът каза, че и в най-тревожните си сънища не си е представяла това, което се е случило

Има сигнали, че списъкът с имена на закона „Магнитски” ще продължи да расте. „Този списък е още едно доказателство, че очевидно не сме си свършили работата”, каза  вицепрезидентът Илияна Йотова. 

Последните парламенти трябваше да приемат съответното антикорупционно законодателство, на няколко пъти законодателните проекти се спънаха в пленарна зала, каза Йотова. Тя допълни, че се надява оттук нататък, след изборите, едно сериозно стабилно мнозинство със стабилно правителство да има първи приоритет приемането на такива закони.

Според нея най-лошият вариант биха били избори 2 в 1. 

По темата с конгреса на БСП, Йотова каза, че и в най-тревожните си сънища не си е представяла това, което се е случило.

За първи път БСП беше изправена пред един конгрес, в който нямаше никакво значение какви точно документи се приемат, добави тя. По думите ѝ цялата пара е излязла в конфронтацията между различни групи вътре в партията, което според нея в навечерието на изборите е не само тъжно, а тревожно и опасно, защото без сериозна и стабилна левица в условията на криза, няма да са добри резултатите за всички нас.

 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети