Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Илияна Йотова: Не се притесняваме от конкурентите

Политика

Илияна Йотова: Не се притесняваме от конкурентите

Снимка:

До дни ще бъде обявен Инициативният комитет, който ще издигне за втори мандат президента Румен Радев и вицепрезидента Илияна Йотова.

Кандидат-президентската двойка получава много номинации и подкрепа от средите на социалистите, каза в Шумен вицепрезидентът Илияна Йотова, която бе официален гост на честването на 165 години от създаването на народно читалище „Добри Войников“, предаде БНТ.

По думите на Йотова, те имат подкрепа и от безпартийни граждани от големи и малки населени места. Вицепрезидентът Йотова не се притеснява от конкуренцията за президентската институция, очаква конструктивен диалог за бъдещето на България.

„Гледам изключително сериозно на всяка конкуренция. Чакаме и другите кандидат-президентски двойки. Надявам се в тази много трудна кампания, в която ще се преплитат и парламентарна, и президентска кампания, да имаме достатъчно време да спорим, в добрия смисъл на думата, да имаме дискусии, всеки да изложи своята визия, свето усещане, своя поглед как трябва да се развива страната в следващите години“, заяви тя.  


Топ новини

виж още

Актуална тема