Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Има дата да Петото велико народно въстание – 16 октомври

Политика

Има дата да Петото велико народно въстание – 16 октомври

Има дата да Петото велико народно въстание – 16 октомври - Tribune.bg
Снимка:

За ново народно въстание се готвят протестираните. То е обявено за 16 октомври.

След краха на предишните четири „велики революции“, Отровното трио насрочи новата за следващия петък.

„Стотният ден от бунта на българите е на 16.10, петък. След 17:00 всички, които не искат да мълчат, а да изметат мафията, се събираме в Триъгълника на властта на въстание!“, написаха „Отровното трио“ в страницата на събитието във Фейсбук.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (9)

БГ МАФИЯТА : ВАСИЛ БОЖКОВ-ЧЕРЕПА-ТЪРСЕТЕ ГО В МОСКВА
БАНЕВ-ТЪРСЕТЕ ГО В СОФИЯ
БСП/БКП-ОТКРАДНАЛИ ПЕНСИОННИЯ ФОНД-ТЪРСЕТЕ ГИ НА "ПОЗИТАНО"
МАФИЯТА СЕ СЪБИРА ДА ИЗМЕТЕ РАБОТЕЩИТЕ БЪЛГАРИ-ИСКАТ ДА ИМ ВЗЕМАТ ИМУЩЕСТВОТО КАТО 1944/45
НИКОЯ МАФИЯ НЕ Е ПО-СИЛНА ОТ ДЪРЖАВАТА НА ХОРАТА, КОИТО ИЗРАБОТВАТ НАЦИОНАЛНИЯ ДОХОД!
ЧЕРВЕНАТА МАФИЯ, КАПУТ!!!
09.10.2020 21:25 / Отговор
Иво Българската Мафия прави "'въстания"' чак за служебен кабинет, защото ако са на власт от некадърност не знаят какво трябва да работят, не знаят и какво да обещават!Ама впрочем тя не знае да работи поначало!
10.10.2020 08:19
Mihaela Podkrepqm!
11.10.2020 08:00
Ууууу... ..ЧЕРВЕНИТЕ КРАДЦИ и ОЛИГОФРЕНИТЕ отново се готвят за война с МНОЗИНСТВОТО и НОРМАЛНИТЕ българи , които ПОДКРЕПЯТ ДЕМОКРАТИЧНО ИЗБРАНОТО Правителство !
До кога ще събирате гнева на българите, които работят и се грижат за семействата си бе АЛЧНИ ГОВЕДАаа...?
Та вие сте ШЕПА ЛАЙНАРИ, които са на ясно, че с избори, НИКОГА НЯМА ДА имате власт затова сега се ОСИРАТЕ якоооо..!
Въобще НЕ НИ ПУКА на нас НОРМАЛНИТЕ, че вие сте говеда, че скоро няма да ви има ИЗОБЩО, защото ВИРУСЪТ ще ви тръшне и ще се споминете, така ще се случи и естествения подбор на природата!
Мяткайте се, дрогирайте се, напивайте се и тичайте след ИДИОТИТЕ на ОТРОВЕНОТО трио, плюскайте парите на Черепа и слушайте ОТРОВИТЕ на радеффф.., ТЕЗИ ВСИЧКИТЕ ЗАБОГАТЯХА от ПРОСТАЦИТЕ т.е от вас ! НИЕ НЕ ВИ ОБРЪЩАМЕ ВНИМАНИЕ и не ви смятаме за хора! Това да ви е ясно! А на изборите сме ОТНОВО ВСИЧКИ ЗА ГЕРБ !
09.10.2020 23:30 / Отговор
Кретените от Отходното Трио, по-добре направо да обнародват план-графика за "въстанията" до края на месец Март, че да могат жълтите книжки, бай Йоло и Ицо да Гамата да си плануват постъпването и изписването от психото, точно за тия "светли и пълноценни", откъм русофилски-идиотщини дати.
Ахаа, ясно е защо не го обявяват – Мунчо Главният Психар, все още не е получил план-графика за "въстанията" от кукловодите си иностранци.
10.10.2020 04:24
Правилно ще постъпиме внсички обичащи България!Когато ни анкетират ще казваме, че ще гласуваме за партиите от протеста , а ще си гласуваме за ГЕРБ!Искаме референдум за машините за гласуване ! Гадове мръсни!
10.10.2020 01:20 / Отговор
Mihaela Da,iskat mashini,za da manipylirat izborite I posle B.B vinoven.
Jalko otrepki.
11.10.2020 08:03
коментар Партийки всякакви извън Парламента и в него искат машини за гласуване тъй като руските хакери са готови да изпратят гласовете в москва!Макар, че на президентските избори президента на бсп избран с бюлетини!А сега бсп си знаят, че на изборите ще отидат на кино и за това искат машини за манипулации тъй като те са по манипулациите, е нормални избори!Само партиите като бсп дъвчат всеки ден думата -честност, защото те не са честни, лъжат с производство на фалшиви тъпанарщини!
11.10.2020 08:32
Жалкари.. ..жалките идиоти на СЕЛСКИТЕ въстания, под юмрука на ПРЕСТЪПНИКА ФИГУРАНТ на мафията и на тримата ИДИОТА, които ЗАБОГАТЯХА на ваш ГРЪБ ...Ха, Хааа... ! Просеците по улиците имат повече достойнство от ВАС ПЕДЕРАСИ с педераси, които тичате за ДРЕБНИ ПАРИ да се биете по улиците ОТРЕПКИ с ОТРЕПКИ, ПФУууууу.. Никой НЕ ВИ ВЗЕМА на СЕРИОЗНО, само плювки събирате ЖАЛКАРИии...и ОМРАЗАааа..
10.10.2020 11:50 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети