Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. „Има такъв народ“ се регистрираха в ЦИК без Слави Трифонов

Политика

„Има такъв народ“ се регистрираха в ЦИК без Слави Трифонов

Има такъв народ се регистрираха в ЦИК без Слави Трифонов - Tribune.bg
Снимка:

ПП „Има такъв народ“ се регистрира в ЦИК за участие в изборите без своя водач - Слави Трифонов. Дясната му ръка Тошко Йорданов обясни, че са внесени 4 000 подписа и че целите на партията са същите - 1 лев партийна субсидия, мажоритарни избори и възможност за електронно гласуване.  На въпрос какво очаква от изборите Йорданов обясни, че се надява на масово гласуване, за да са честни изборите. 

„Аз не съм врачка, но се надява на възможно най-голяма активност, защото само това може да гарантира честността на вота“.

Йорданов така и не пожела да отговори дали Трифонов ще бъде в листите за предстоящия вот. 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (7)

Говорител на Учиндолския избирателен район Ашколсун, браво, машалла!
Наш Слафчу - президент, премиер и патриарх!
3в1 - неочаквано добра комбинация!
15.02.2021 16:07 / Отговор
Киро Бизона Я, Тошко Африкански с вид, харизма и интелект на болен от коклюш чобанин с вратовръзка, е обяснил, че „целите на партията са същите - 1 лев партийна субсидия, мажоритарни избори и възможност за електронно гласуване“! Боже, каква мъка има по тоя бял свят, Боже! 4 години, четири години, откакто са декларирали тези „цели“ на референдума, Боже, и за тези четири години не са мръднали нито сантиметър напред! За тези години бременна хлебарка щеше да завърши висше образование и да пише докторат, а те тъпчат ли, тъпчат на едно място! Що не кажеш нещо, Тошко, за икономика, за данъци, за образование, за здравеопазване, за демография, за външна политика? Не можете, нали? Изказвам най-искрени съболезнования на гласуващите за Слафчу, Тошко и прочее измет!
15.02.2021 17:36
Браво киро бизон Каквото исках да кажа ,ти вече си го казал много точно!
15.02.2021 18:01
Аз изказвам най-искрени съболезнования на всички ни, не само на гласуващите за тях, ако такива профани участват в следващото управление. Нито едно от тъпите им предложения на референдума, с който демонстрираха бутафорна гражданска позиция, не може да реши някакъв сериозен държавен проблем.
15.02.2021 18:41
до "Киро Бизона" Недейте така дребнаво да съдите политиците на Слави! Не разбирали от икономика, образование, здраве, вътрешна, външна ... Не знаят бъкел от тази материя, яско ни стана. Но! отлично познават 7/8 такт! А, сега де! Вие г-н Бизон, наясно ли сте, че техният лидер, дори, може да свири на ВИОЛА (не на проста цигулка)! Солфежа си го върти на пръста! Естествено, липсва им възпитание, елементарна етика ... но и на електоратът им такива дреболии им липсват! Разочаровахте ме, г-н Бизон, така си е.
15.02.2021 19:38
Stefan Киро, не ме нахилвай така рано сутрин, бе човек. Радваш!
Слушай една кротка вметка, само с уважение. ПрочЕе, означава - Впрочем, Между другото и т.н. ПрочИе – означава, което си искал да изразиш, в смисъла на - и Така нататък, и Подобни на тях.

Позволих си камо от уважение. Да не ме вземеш за взиращ се в знаците буквоедец.
Няма такива работи, аз даже се спичам от хора, които съмсем никак не допускат грешки, приличат ми на роботи. Та, ние не сме на академична сбирка, а сме на френдли диалози, така де.

Хубав ден и пиши повече, много ти идват.
16.02.2021 05:48
арсений Нормално! Ментор на учиндолския колос е агент Сава-Ахмед Доган...
15.02.2021 17:40 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети